Takaisin kotona

Sanotaan, että maalla on mukavaa, mutta kaikkein mukavinta on kyllä palata omaan kotiin! Meidän viikonloppu sujui maalaismaisemissa, mutta parasta on kyllä kotiinpalattuaan saunoa omassa saunassa ja hipsiä yökkärissä omassa kodissa.

Oikein mielelläni ryhdyn huomenna aamusta pyykkivuoren selvityspuuhiin ja laitan makaronilaatikon uuniin. Sellaista tuttua ja turvallista arkipuuhaa! Omissa ympyröissä, omalla porukalla.

IMG_0575.jpg

IMG_0539.jpg

Harmaa sadesää ei juurikaan ainakaan lapsia haitannut. Oikeanlaisessa varustuksessa he osaavat ottaa ilon irti säässä kuin säässä!

IMG_0565.jpg

IMG_0558.jpg

IMG_0518.jpg

IMG_0504.jpg

Nyt vain muutama kuva sateisesta maalaismiljööstä ja toivottelen mukavaa sunnuntai-illan jatkoa! Huomenna päästään aloittelemaan juhannusviikkoa ja toivottavasti ehdin viimeistellä kesäkeittiön ja ottaa tänne blogiinkin kuvia siitä. Täytyy sanoa, että lopputulos on ehka jopa odotettua parempi! Palataan taas!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *