Parasta just nyt

1. Kesäkeittiö

Paras idea pitkään aikaan oli toteuttaa kesäkeittiö! Sitä on ollut ihana tehdä ja lopputuloksesta tulee niin hyvä. Eilen päiväuniaikaan tartuin pensseliin ja sudin keittiöön harmaan öljyn pintaan. Oikea kesäfiilis syntyy juurikin tällaisesta puuhastelusta auringon paistaessa ja popin soidessa. Parasta!

Keittiö vaatiin vielä pientä hienosäätöä, niin on valmista ja pääsen esittelemään keittiötä teillekin! Tässä muutama sneak peak kuitenkin.

IMG_0485.jpg

IMG_0490.jpg

2. Kesän maut

Kesään kuuluu mansikat, jäätelö, grilliruoat ja raikkaan kesäiset juomat! Yksi parhaista alkukesän herkuista on kuitenkin raparperipiiras, jota tein viimeksi maanantaina välipalalle.

IMG_0433.jpg

Ja koska kaikki maistuu paremmalta ulkona, on meidän ruokailu siirtynyt hyvin pitkälti terassille!

3. Kiireettömät kesäpäivät

Mies lomailee tänä vuonna hieman pätkissä, mikä sopii meille kaikille oikein hyvin. Nämä väliviikot miehen ollessa töissä, nautiskellaan kiireettömyydestä, ja kotona oleskelusta. Olen mahdollisimman vähän sopinut mitään ohjelmaa etukäteen arkipäiville. Mennään fiiliksen mukaan tai ollaan vaan kotipihalla. Paljon on myös kaikenlaisia rästihommia kotona, joita haluaisin saada pois alta ennen töiden aloitusta.

Kivoja kesäretkiä tälle kesälle onkin vielä luvassa. Muumimaailman retkiajankohtakin on lyöty lukkoon ja majoitus varattu heinäkuulle. Lapset odottavat retkeä jo innoissaan!

IMG_0487.jpg

Nautitaan nyt näistä kesäpäivistä, huomiselle lupaillaankin taas jo sateita… 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *