Projekti kesäkeittiö etenee…

Kaunista sunnuntaiaamua! 

Meidän tämän viikonlopun suunnitelmat meni uusiksi sairastelujen vuoksi ja väliin jäi mm. erään pikkuherran kaksivuotispäivät kuin myös perjantaille suunniteltu treffi-ilta miehen kanssa. Pystyttiin kuitenkin jo eilen touhuamaan oikein urakalla omalla pihalla, eikä koko viikonloppu kuitenkaan onneksi mennyt sairastaessa. Nyt siis jo hieman kurkistuksia kuinka kesäkeittiö-projekti etenee!

IMG_0376.jpg

IMG_0372.jpg

IMG_0369.jpg

Kivetys on nyt asennettu ja voi että, se on kyllä haastavampaa kuin muistettiinkaan! Ihan hyvään lopputulokseen kuitenkin päästiin ja toivotaan tosiaan, että saatiin pohjatyöt ja hiekat laitettua tarpeeksi hyvin ettei routa tee tuhojaan…

Kesäkeittiöön tulee siis laattapohja, toiselle reunalle luonnonkiviä ja toiselle jää osittain nurmikkoa ja osittain vanha kukkapenkki. Lopulliset suunnitelmat itse keittiön osalta elää kuitenkin vielä työn edetessä. Ideoita on niin paljon, että on vaikea päättää, mitä sitä oikeastaan haluaa! Grilli ja työtasoja nyt ainakin, lisäksi seinähyllyt, heinäseipäitä ja mahdollisesti jotain köysikoristetta… Tavoitteena on, että juhannukseksi olisi valmista, niin ei ole ole onneksi ihan päivän päälle lyödä lukkoon lopullisia suunitelmia. Mutta eiköhän tästä aika makea kokonaisuus saada aikaiseksi!

Muutama herkullinen ruokakuvakin tallentui eiliseltä kameraan, sillä töiden lomassa ehdittiin toki myös nautiskella. Mies vastasi sämpylöistä ja pihvien grillaamisesta, minä salaatista ja viinistä. Hyvä työnjako ja herkullinen kokonaisuus!

IMG_0361.jpg

IMG_0357.jpg

Nyt toivottelen leppoisaa sunnuntain jatkoa!

Taidan itse napata kahvikupin ja suunnata terassille suunnitteluhommiin. Ihan parasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *