Kurkistus kaksostyttöjen huoneeseen

Meidän tytöt täyttivät maaliskuussa kaksi vuotta ja pian alkaisi olla aika siirtyä isojen tyttöjen sänkyihin. Emme ole pitäneet asian kanssa kiirettä, sillä nukkumaan meneminen on sujunut helposti, eikä tytöt ole kiipeilleet pois pinnasängyistä. Lisäksi suunnitteilla on hieman omaperäisemmät sänkyratkaisut ja olemme halunneet odottaa kesään, että olisi ehkä edes vähän enemmän aikaa tehdä suunniteltuja diy-sänkyjä. Kesäkeittiösuunnitelmat menivät nyt kuitenkin sänkyprojektin edelle ja päätettiin toteuttaa se ennen sänkyjen tekemistä.

Vähän aikaa sitten katsastettiin meidän esikoispojan huoneeseen, niin kurkistetaan nyt, miltä meidän tyttöjen huoneessa näyttää vielä kun nukutaan pinnasängyissä.

kaksostytt%C3%B6jen%20huone.jpg

IMG_0333.jpg

Huoneen katseenvangitsija on ehdottomasti tuo Ikean leikkikeittiön ympärille rakennettu keittiökokonaisuus. Se on niin meidän omien kuin vieraiden lapsien suuressa suosiossa! Tämän ympärillä leikitään oikeastaan joka päivä! Vanerinen kehikko on helppo toteuttaa itse. Tärkeää kuitenkin kiinnittää se myös seinään kiinni!

lastenhuone.jpg

Minun lapsuudesta vanha ”jääkarhuntalja” pötköttelee rennon nojatuolin päällä. Alemmassa kuvassa puolestaan kirpparilöytö, vanha punainen nukenkehto

tyt%C3%B6n%20huone.jpg

kaksostenhuone.jpg

Järjestys huoneessa tulee muuttumaan isompien sänkyjen myötä, mutta ainakin keittiöleikit, pikkupöytä ja tuolit sekä valkoinen Malm-lipasto tulevat uudistuneeseenkin huoneeseen jäämään. Sen lisäksi, että tulee uudet sängyt, haaveilen myös hieman uudesta piensisustuksesta. Jonkinlainen naulakko tyttöjen kauneimmille mekoille, muutama tauluhylly, uusia julisteita, sekä mahdollisesti uusi kattolamppu. Niin ja laatikossa odottelee koristevaloketjukin. Mitään uudistuksia piensisustuksen puolella ei ole viime aikoina viitsinyt tehdä, mieluummin vaihtaa ensin järjestystä, niin tulee varmasti tehtyä reikiä seiniinkin oikeille paikoille!

tytt%C3%B6jen%20huone.jpg

Siskoltani saadut miniconversetkin odottavat pääsyään arvoisammalle paikalle. Tällä hetkellä roikkuvat minun vanhan piianpeilin päällä. Tyttöjen huoneessahan ei muuten ole varsinaista vaatekappia, vaan minien vaatteet sekä petivaatteet ovat olleet Ikean korkeassa Malm lipastossa. Tämä on ollut meillä oikein toimiva ratkaisu.

kaksosten%20huone.jpg

Sellainen huone meidän pikkuneideillä tällä hetkellä. Piirtelen jossain vaiheessa tänne blogiinkin suunnitelmia uusista sänkykokonaisuuksista ja lopullisia kuvia tietysti myös tulossa projektin valmistuttua.

Nyt taidankin siirtyä hieman piha- ja kesäkeittiöhommiin, kun saatiin aurinkokin taas pilkahtelemaan! Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia “Kurkistus kaksostyttöjen huoneeseen

  1. Niin kaunis huone, varsinkin toi hella allas systeemi.<br />
    Osallistu kastehelmi tarjoilu lautasen arvontaan mun blogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *