Kesäkeittiön suunnittelua

Viime viikonloppuna aloitettiin ex tempore jäätävä myllääminen pihalla. Tai ei nyt ihan ex tempore sillä oltiinhan suunnitelmista puhuttu jo monta kertaa aiemmin. Mutta ei kuitenkaan suunniteltu aloittavamme hommia lauantaina iltapäivällä oltuani itse koko päivän kirppispöydän takana ja miehen puolestaan kaitsettua koko päivän sekä omiamme että siskoni lasta. Mutta kun se inpriraatio iskee, on siihen tartuttava!

Ollaan siis suunniteltu toteuttavamme hieman grilliä laajempi kesäkeittiökokonaisuus varsinaisen terassin ulkopuolelle. Viime vuonna suunnittelin pihan istutuksia ja ostimmekin havuja istutettavaksi. Havujen tai ainakin niiden hoitamisen suhteen mentiin kuitenkin täysin metsään, sillä tänä vuonna suurin osa havuista oli kuollut. Saatiin siis luonteva paikka kesäkeittiölle, kun revittiin kuolleet havut ylös. Havujen vierellä oli ihania kuunliljoja, jotka halusin ehdottomasti säästää ja näitä siirsinkin viikonloppuna pihalla kahteen eri paikkaan pois kesäkeittiön tieltä. Lisäksi mies kaivoi ison kannon pois, jonka vuoksi pihalla tällä hetkellä hurja monttu!

Lopulliset suunnitelmat itse kesäkeittiön osalta ovat vielä auki, mutta inspiraatiota on löytynyt jälleen aivan valtavasti Pinterestistä. Vai mitäs sanotte näistä Pinterestistä tallennetuista ideoista?

e92b8118b97d8e41ca97bfa158b5249a.jpg

Tallennettu täältä: kotiliesi.fi

fea42f991154e0fa10b931a379c2f66a.jpg

Tallennettu täältä: fdcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net

32892e42500c89d26019c947ca57ad39.jpg

Tallennettu täältä: http://idahhh.blogspot.fi/2015/07/summerkitchen.html

dfe463f2ef498e8eb800cad59bacf99b.jpg

Tallennettu täältä: kotikolmelle.blogspot.co.uk

Aivan ihania kaikki minusta! Unohtamatta tietenkään ihanan bloginaapurin, Heidin upeaa kesäkeittiötä. Heidin kokonaisuuden näet TÄÄLTÄ.

Karu todellisuus näyttää siis kuitenkin vielä joltain aivan muulta ja töitä on vielä paljon tehtävänä. Mutta hiljaa hyvä tulee ja eiköhän loppukesään mennessä ihan mainio kesäkeittiö ole saatu aikaiseksi!

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Kesäkeittiön suunnittelua

  1. Kesäkeittiöt ovat ihania! Niin näppäriä kesällä, jos tykkää paljon ruokailla ja tehdä ruokaa ulkona. Odotan innolla teidän versiota! 🙂

    1. Näin juuri! Minusta on kyllä ihana laittaa ruokaa ulkona. Ei tarvitse hukata Suomen vähäisistä aurinkoisista päivistä hetkeäkään sisätiloissa! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *