DIY Glitterkynnet

Olen taas pitkästä aikaa innostunut kunnolla kynsien laittamisesta. Itselläni ei ole koskaan ollut rakennekynsiä, vaan olen tykännyt itse väkertää ja lakkailla kynsiä. Ennen lapsia minulla oli oikeastaan aina laitetut kynnet. Tuolloin tuntui, että kynnet myös pysyivät itse lakattuinakin yllättävän pitkään hyvinä. Nykyään joutuu sen verran enemmän laitella ruokaa, tiskata, pestä peppuja ja muutenkin lotrata vedellä, että ei meinaa montaa päivää pysyä hyvinä erikoislakkaukset.

IMG_9905.jpg

IMG_9910.jpg

Viikko sitten kävin lasten kanssa arkena omenassa kirjastossa ja Prismasta eväitä hakiessa osui silmään ihana glittersetti kynsien koristeluun. Hintaa setillä taisi olla kahdeksan euroa ja vähän arvelin, kuinkakohan hyvin glitterit kynsissä pysyy. Mutta täytyy kyllä sanoa, että todella hyvin!

Tein ensimmäisen glitterkynnet viime lauantaina ja eilen tein vasta uudet. Periaatteessa olisi mennyt vielä varmaan muutaman päivän, eli noin viikon kestävyys näissä on.

IMG_9916.jpg

Itse tein nämä niin, että lakkasin ensin koko kynnen Essien nuden värisellä lakalla, jonka annoin kuivua. Seuraavaksi lakkasin kynnen kärjen vapaalla kädellä tuolla Maybellinen valkoisella lakalla. Lakkasin kaikki yhden käden sormet kerralla ja samantien aloin ripottelemaan glitteriä kynnelle. Glitterit kaadoin märän lakan päälle paperin yläpuolella. Paperilta sai sitten kätevästi kaadettua ylimääräiset glitterit takaisin purkkiin. Näiden annoin kuivua ihan kunnolla, jonka jälkeen laitoin vielä kirkkaan Essien lakan koko kynnen päälle suojaamaan hilehippusia.

IMG_9891.jpg

Todella helpolla saa siis itselleen väkerrettyä näyttävät glitterkynnet!

Ja onhan sitä huomattavasti huolitellumpi ja naisellisempi look, kun on laitetut kynnet! Glitterit myös kimaltevat melkoisen ihanasti tuolla auringossa! 🙂

Nyt toivottelen aurinkoista viikonloppua! Ja muistakaa huomenna suunnata Siivouspäivän kirppiskierrokselle. Minut ja siskoni löytää Lippulaivan parkkipaikalta!

 

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *