Viikonlopun synttärihumua

Niin ne vuodet vierii ja viikonloppuna juhlittiin meidän esikoisen neljävuotispäiviä. Iso poika jo! Olin varannut juhlia varten läheisen asukaspuiston sisätilat ja se osoittautui oikein hyväksi paikaksi järjestää lastenkutsut. En ollut suunnitellut mitään ohjattuja leikkejä ja sään suosiessa lapset pääsivät herkuttelujen jälkeen puistoon riehumaan ja purkamaan energiaa. Mies oli kotona tyttöjen päiväuniajan ja poika sai juhlia kavereiden kanssa pari tuntia. Kolmelta sitten saapui paikalle sukulaiset ja vielä muutama kaveriperhe, joille sopi myöhempi ajankohta paremmin. Muutama kuva kemuilta nyt alkuviikon kunniaksi tänne blogiinkin.

Ihan ensimmäiseksi haluan jakaa mielettömän hyvän brownie juustokakun ohjeen, joka siis löytyy TÄÄLTÄ. Alkuperäisessä ohjeessa browniet on tehty paloiksi, mutta minä tein tämän tupla-annoksella kakuksi. Uunissa tämä sai olla kauemmin kuin ohjeessa, minulla taisi olla jopa 50 minuuttia ja silti oli ihanan mutainen keskeltä. Koristelin kakun marjoilla ja lopputulos oli hyvännäköinen ja ennenkaikkea uskomattoman herkullinen!

IMG_9768.jpg

IMG_9767.jpg

Tämä kakku oli sukulaissynttäriosuuteen, jolloin pöydästä löytyi myös raparperipiirasta oman pihan raparpereista, pekoni-parsapiirakkaa ja salaattia. Lisäksi aiemmin päivällä juhlituilta kaverisynttäreiltä jäi karjalanpiirakoita ja cocktailtikkuja. Kaverisynttäriosuuden vetonaula oli jätskibaari ja niin olivat lapset tiiviissä jonossa, kun taiteilin jokaiselle toivomusten mukaisen jätskiannoksen. Kuvat eivät aivan tee oikeutta jätskibaarille, sillä kuvausvaiheessa herkuttelu oli jo aloitettu! Lämpimänä päivänä jäätelön kimppuun on käytävä heti, eikä aikaa kuvailuille jää! 😉

IMG_9760.jpg

Mutta tässä kuitenkin osviittaa meidän jätskibaaritarjoiluista. Bannerinauha ja pahvinen koottava jätskiauto olivat todella näyttävät koristukset tässä juhlapöydässä. Meidän jätskibaarista löytyi suklaa-, mansikka ja vaniljajäätelöä, ranskanpastilleja, minipätkiksiä, minivaahtokarkkeja, keksimuruja, strösseleitä, kastikkeita ja kermavaahtoa. Lisäksi oli mm. koristesateenvarjoja, joilla sai viimeisen silauksen annokseen.

IMG_9757.jpg

Lapset tykkäsivät kovasti! Tämä on myös mukavan helppo toteuttaa eikö vaadi juurikaan ennakkovalmisteluja.

Luulenpa, että tätä jätskiteemaa tullaan käyttämään vielä uudestaankin! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *