DIY valotaulu

Monissa blogeissa ja muualla mediassa on näkynyt nyt viime aikoina paljon niitä suureen suosioon nousseita lightboxeja ja erilaisia valotauluja, joihin saa vaihdettua tekstejä. Lähdin ideoimaan edullista DIY-versiota kaltaisilleni, jotka eivät ihan vielä ole vakuuttuneita näiden valmiiden tuotteiden hinta/tarpeellisuus/käyttöaste -suhteesta ja lopputuloksena sain aikaiseksi hauskan ja erittäin edullisen lastenhuoneeseen sopivan taulun/koristeen/yövalon.

IMG_9737.jpg

DIY-valotaulua varten tarvitset Ikean vitriinikehyksen, pienen jouluvalosarjan, pahvia ja neulan. Ostin Ikean kehyksen (5,99€) ja muut tarvikkeet löytyi omasta takaa.

IMG_9715.jpg

IMG_9714.jpg

Leikkaa kehyksen kokoinen pala pahvista. Suunnittele ja hahmottele haluamasi kuva tai teksti lyijykynällä pahville. Pistele neulalla reikiä pahviin pehmeän alustan päällä. Aseta pahvi kehykseen, laita valot kehyksen sisään ja taulu on valmis!

IMG_9725.jpg

IMG_9747.jpg

Tästä tuli oikein suloinen koriste ja ajattelin vielä tehdä toisenkin vaihdettavan pahvikuvan. Nämä suloisen yön toivotukset saavat kuitenkin olla paikallaan ainakin nyt toistaiseksi.

IMG_9729.jpg

Mitäs pidät meidän diy-taulusta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *