Lastenkutsujen suunnittelua

Tänä viikonloppuna juhlitaan meidän esikoisen neljävuotispäiviä ja ajattelin hieman vilauttaa jo etukäteen millaisia juttuja lastenkutsuosuudelle olen suunnitellut. Olen varannut juhlia varten läheisen asukaspuiston sisätilat ja samana päivänä rykäistään sekä lastenkutsut että sukulaissynttärit. Aiemmin olen saattanut järjestää kahtena päivänä synttärit, mutta poikakaan ei enää nuku päiväunia, niin lastenkutsuosuuden voi hyvin pitää jo heti puoliltapäivin. Kahden päivän juhiminen on nimittäin melkoisen rankkaa puuhaa!

Hieman jouduin toppuuttelemaan poikaa, kun olisi halunnut kutsua aivan valtavan määrän kavereita paikalle. Lopulta lastenkutsuosuuteen on näillä näkymin tulossa yhdeksän kaveria ja sukulaissynttäreiden yhteydessä myöhemmin iltapäivällä vielä kaksi lisää. Vaikka juhlat pidetään asukaspuistossa, on kivempi, että tupa ei ole ihan täynnä! 

Lastenkutsuille ollaan yhdessä pojan kanssa suunniteltu jäätelöbaaria. Eri makuisia jäätelöitä, strösseleitä, kastikkeita ja muita lisukkeita. Inspiraatiota koristeluun ja esillepanoon on taas haettu Pinterestistä.

e770abb5517a0200fb57c7a29ddd2048.jpga93e6b0a66d1e2970a7f88286e10738d.jpg

400216bccaf0651b8beb9e34b239e0d6.jpg

 

0800340a26cd35b7f9766638382ba0eb.jpg

6c7c49c9141d94eeb8d62b8079f7e805.jpg 

Aivan ihania ideoita sitä taas löytyikin ja tällaisella teemalla siis juhlitaan viikonloppuna! Jotain askarteluja tein tässä viikolla ja tuollainen pahvinen koottava jäätelöauto on myös hankittuna. Kotiin olisi toki helpompi etukäteen laitella koristelut viimeisen päälle, mutta eiköhän me sinne asukaspuistoonkin ehditä ihan mukavat koristelut saada aikaiseksi ennen vieraiden saapumista! Varmasti kiva viikonloppu edessä!

Tällaiset kemut olisi muuten hauska järjestää lämpimänä kesäpäivänä omalla takapihallakin vaikka naapuruston lapsille.

Kaikki kuvat lainattu Pinterestistä ja lisää synttäri-ideoita löytyy tuolta minun Pinterest tililtä kerättynä Lasten synttäri-ideat -tauluun! Viisikon Pinterest tilin löydät tuosta oikeasta sivupalkista.

8206b534df6614addffa1914b1a5c2cf.jpg

Oltiin muuten tänään aamupäivällä samaisessa asukaspuistossa, jossa juhlat pidetään ja poika vetäisi sitten leikkirekan yli naamalteen maahan. Onneksi ei käynyt sen pahemmin, mutta saatiin sitten hyvä juhlalookki! Paluumatkalla vielä onnistui ajamaan pyörällä ojaan… Se taitaa olla tämä ikä (ja anteeksi vaan), mutta myös sukupuoli, jotka takaavat, että vauhtia riittää ja ensiapuvälineet pitäisi olla mukana, kun omalta kotipihalta poistuu.

Turvallista ja mukavaa viikonloppua itse kullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *