Nosh/Me&i/Silverjungle – Kutsuvaatteisiin hurahtanut

Hiihtäessäni taas tämänkin aamupäivän jalassani miikkarin housut, Noshin paita sekä uutuutena Silverjunglen tuubihuivi, piti oikein laittaa siskollenikin kuva whatsappissa, että täällä ollaan taas kävelevä vaatekutsumainos! Tästä innostuneena kaivoin vaatekaapista kaikki viime aikoina vaatekutsuilta tilatut vaatteet ja ajattelin höpistä aiheesta täällä bloginkin puolella.

IMG_9643.jpg

IMG_9647.jpg

Nosh on tuttu merkki jo useamman vuoden takaa, siskoni pitää parit kutsut vuodessa ja näihin vaatteisiin olen hurahtanut aivan täysin. Tänään muuten julkistettiin kesän lisämallisto ja nämä kutsuilta ja edustajilta tilattavissa olevat vaatteet löydät TÄÄLTÄ. Noshia löytyykin vaatekaapistani jo ihan mukavasti! 

Me&i kutsuilla taisin olla ensimmäistä kertaa vasta viime vuonna. Heillä on enemmän sellaista retrotyyliä, joka ei vaatetuksessa niinkään iske. Useita helmiä löytyy kuitenkin miikkarinkin valikoimista ja itselläni on heiltä tilattu raidallinen mekko ja kahdet housut.

IMG_9664.jpg

Silverjungle puolestaan on itselleni aivan uusi tuttavuus ja näitä kävin tosiaan hipelöimässä kaverini luona eilen. Kaveri toimii edustajana ja myi mallistokappaleita rekiltä edullisesti pois. Itselleni ostin tämän ihanan frillareunaisen raitatuubihuivin, pojalle paidan ja tytöille leggarit seuraavassa koossa.

IMG_9655.jpg

Olen jo vuosia ollut huono pyörimään kaupoilla, sovittelemaan vaatteita ja shoppailemaan siinä perinteisessä mielessä. Kaupoilla pyöriessä ongelmana itselle on myös liian suuri valikoima. En todellakaan jaksa keskittyä ja penkoa rekkejä isoissa kaupoissa. Tämän vuoksi olen aina myös ollut todella huono alennusmyyntien kiertäjä! Vaatekutsut puolestaan on kyllä oiva tapa sekä tavata ystäviä, kahvitella ja shoppailla siinä samalla kun lapset leikkivät. Ja ainakin minuun tämä tapa shoppailla on iskenyt ihan täysillä. Sen myös huomaa vaatekaapin sisällöstä, eikä uusia hankintoja kenkiä ja ulkovaatteita lukuunottamatta juuri muualta tule enää tehtyä!

Olen pyrkinyt tekemään hankintoja, joita on helppo yhdistellä ja joiden uskon miellyttävän vielä pitkään. Sen takia ne värikkäimmät kausiuutuudet saavat minun puolestani jäädä tilaamatta. Musta, valkoinen, harmaa ja tummansininen on omia lemppareita. Näiden lisäksi olen ihastunut tuohon Noshin oliivi-sävyyn.

IMG_9666.jpg

Tässä kuvassa siis taaimmaisesta aloittaen: Nosh ministar jakku, Nosh Inka jakku, Nosh vaalea kide toppi, Nosh Pilvi t-paita, Me&i fantastic striped dress, tummansininen Nosh ministar t-paitamekko, Nosh raitamekko, Nosh kidemekko sekä kahdet Me&i housut: mustat cropped pants ja siniset fluid pants.

Ihan mukava kokoelma siis jo kasassa! Kaikki ovat säännöllisesti käytössä, kaikki ovat pysyneet erittäin hyvässä kunnossa ja näitä voi todella kutsua sellaisiksi hyvän mielen vaatteiksi!

Mitä mieltä sinä olet vaatekutsuista? Iskeekö tällainen tapa shoppailla vai lähdetkö mieluummin kaupoille pyörimään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *