4-vuotiaan valtakunnassa

Pilvistä lauantaita! Me ollaan täällä aloitettu aamu ahkerina taloyhtiön talkoon merkeissä, nyt pienet päiväunet ennen kuin mennään jatkamaan ja illalla vielä luvassa tyttöjen drinkki-ilta vanhojen lapsuudenkavereiden kanssa. Kiva lauantai siis käynnissä! Lupailin kokonaiskuvia pojan huoneesta ja täältä niitä nyt tulisi ilahduttamaan säiden puolesta hieman epävakaista viikonloppua.

IMG_9333.jpg

IMG_9326.jpg

Lastenhuoneet on minusta hauskoja sisustettavia monessakin mielessä. Kivointa ehkä, että niissä voi leikitellä väreillä ja muodoilla ja huoneet voivat olla hyvinkin eri tyyliä muun asunnon sisutuksen kanssa. Meillä tyttöjen ja pojan huone eroavat toisistaan kuin yö ja päivä, eivätkä varsinaisesti ole linjassa kodin muunkaan sisustuksen kanssa. Mutta minusta hauskat juuri näin. Mielenkiintoa, erilaisuutta ja persoonallisuutta pitää löytyä!

Pojan huone on meidän kodin retropiste. Hauska autotapetti yhdistettynä vanhaan kirjoituspöytään on se retro-osuus ja kevennyksenä vaaleita kalusteita ja valkoinen matto. Leluista ja muista koristejutuista löytyy vielä lisää väriä kerrakseen ja huone onkin ehdottomasti meidän kodin värikkäin paikka. Missään muualla kuin meidän pojan huoneessa en ihan näin värikästä haluaisikaan olevan! 

IMG_9340.jpg

IMG_9293.jpg

Tuosta magneettitaulusta kirjoittelin juuri viime viikolla ja sittä löytyy juttua TÄÄLTÄ.

Viirinauha on myös omatekemä, sen postauksen löydät TÄÄLTÄ.

Kolmas DIY-juttu pojan huoneessa on tuo kankainen säilytyspussukka, jossa tällä hetkellä kaikki isommat autot. Lue postaus TÄÄLTÄ. Clasulta ostin puolestaan hetki sitten pitkään haaveilemani ison metallilankakorin ja se on aivan oiva säilytyspaikka pehmoleluille. Sängyn alta löytyy vielä isosta avonaisesta laatikosta kaikki pojan pikkuautot. Pojan leluista junarata on vielä alakerrassa ja pikkulegoja on vielä sen verran vähän, että niitä poika kantaa mukanaan yhdessä laatikossa siellä missä kulloinkin niillä leikkii. Oven takana on isot vaatekaapit, joista löytyy vaatteiden lisäksi muun muassa pelit.

IMG_9338.jpg

Pääasia tietysti on, että poikakin tykkää vaikka äiti onkin sisustamisen hoitanut! 😉

IMG_9311.jpg

IMG_9318.jpg

Sellainen väripilkku löytyy meidän yläkerrasta! Tyttöjen huoneestakin voisin pitkästä aikaa laitella kuvia. Vähän vaikka sellaista lähtötilannekuvaa. Tytöt kun nukkuvat vieläkin pinnasängyissä ja nyt kesän aikana pitäisi suunnitella ja toteuttaa sängyt. Ihan tavallisia sänkyjä meille ei ole tulossa, vaan sellainen DIY-ratkaisu on luvassa tässäkin asiassa! Mutta näistä suunnitelmista sitten lisää ihan toisen kerran.

IMG_9304.jpg

Nyt mukavaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *