Holiday Mood!

Eilen oli viimeinen luentokerta koululla tänä lukukautena ja nyt ollaankin siis vähän niin kuin lomalla! Ainakin siis niiden opiskeluiden osalta. Takaraivossa on kuitenkin koko ajan työn alla oleva opinnäytetyö, jota pitäisi saada nyt kesän aikana oikein kunnolla eteenpäin. Elokuusta meillä alkaa päiväkoti ja työt ja meidän arki muuttuu ihan toden teolla. 

1.jpg

Opiskeluista on nyt ensimmäinen lukuvuosi ohi ja toinen olisi vielä jäljellä. Todella hyvillä arvosanoilla olen saanut kurssit suoritettua ja nyt alkuvuoden rykäisyn ansiosta kursseja ei ihan kauhean montaa ensi vuodelle jäänyt. Tarkotuksella taktikoin, sillä luennoilla käyminen ja opiskelu on varmasti helpompaa näin hoitovapaalla kuin sitten syksyllä töiden alettua.

Tulevalle kesälle on paljon kivoja suunnitelmia. Viikon päästä meillä juhlitaan esikoisen neljävuotissynttäreitä ja kesäkuussa puolestaan suunnataan Pärnuun minilomalle. Siskon perheen kanssa ollaan myös puhuttu Muumimaailmasta. Kaksi vuotta sitten käytiinkin siellä ja tuolloin meidän kaksivuotias esikoinen tykkäsi todella paljon. Nyt tytöt olisivat sen ikäisiä, että voisivat puolestaan olla sopivaa kohderyhmää. Eikä meidän esikoinen tai puoli vuotta häntä vanhempi serkkutyttö ole vielä ”liian vanhoja” tuonne. Kaikille lapsille varmasti kiva reissu!

IMG_2630.jpg

IMG_2726.jpg

Lisäksi mökkiä, lintsiä, piknikkejä ja kaikkea ihanaa kesäpuuhaa. Toivotaan, että säät suosii koko kesän ja päästään säidenkin puolesta ottamaan kaikki ilo irti kesäkuukausista kotosalla.

Vaikka kyllä kieltämättä odotan jo töihin paluuta. Kivat neljä vuotta on jo vietetty kotona, joten onkin jo sellainen olo, että on aika siirtyä eteenpäin. Juuri puhuinkin esimieheni kanssa ja ihan tosi kivoilla fiiliksillä olen kyllä palaamassa takaisin työmaalle.

IMG_2532.jpg

11.jpg

Mutta tässä on vielä pari kuukautta kotiäitiyttä jäljellä, niin yritetään nyt ottaa vielä kaikki ilo irti tästä kiireettömyydestä ja kotona olosta! Aurinkoista perjantain jatkoa ja oikein mukavaa viikonloppua kaikille! 

Kuvituksena kuvia viime kesältä mökiltä.

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *