DIY magneettitaulu

Heippa ja ihanaa perjantaita! Me ollaan oltu tänään aamuvarhaisesta liikenteessä. Aamusta heitettiin mies töihin, että saatiin auto käyttöön päivän ajaksi. Sitten onkin käyty poliisilaitoksella lasten passiasioilla, kyläilemässä ja nyt ollaan kotona päiväuniajaksi rauhoittumassa. Nyt on passiasiat kunnossa ja pian päästään minilomalle koko perheen kesken! Luvassa lasten ensimmäinen ulkomaanmatka, suunnataan tutusti ja turvallisesti Viroon. Otetaan auto mukaan ja kurvataan Tallinnasta Pärnuun. Varmasti kiva reissu edessä!

Jatketaan nyt vielä kuitenkin DIY-jutuilla, mutta siirrytään hetkeksi sisälle. Ainakin täällä blogin puolella siis, muutenhan meitä ei ole paljoa sisällä tällä viikolla näkynyt. Nautitaan nyt näistä keleistä, loppukesän säästä ei sitten taas tiedä!

Terassi ja pihajuttuja on ollut ja tulee varmasti kesän aikana olemaankin paljon, mutta jottei nyt menisi ihan pihablogiksi, niin kurkisetaan tosiaan sisälle ja meidän esikoisen huoneeseen.

IMG_9303.jpg

Taisinkin tuossa taannoin mainita, että suunnittelin pojan kirjoituspöydän taustaseinälle magneettiseinää ja kävinkin katsastamassa maaleja maalikaupassa. Totesin kuitenkin magneettiseinän maksavan aivan suhteettoman paljon ja aloin miettimään, että on oltava jokin järkevän hintainen ja kokeilemisen arvoinen diy-ratkaisu. Mies ratkaisi ongelman ja suunnattiinkin Bilteman auto-osastolle. Peltiä ja spraymaaliaa ja siinä on nyt meidän diy-ratkaisu isoksi magneettitauluksi!

IMG_9293.jpg

Paitsi, että tämä oli huomattavasti edullisempi ratkaisu, on tässä etuna sen liikuteltavuus. Pelti on ruuvattu seinään ja sen voi siis tarpeen mukaan siirtää toiseen paikkaan. Huonona puolena se, etten ole 100% varma maalin pysyvyydestä, jos magneetteja siirtelee paljon pellissä. Toistaiseksi maali on pysynyt, mutta saa nähdä, minkälainen pysyvyys lopulta on. Jos maali ei pysy, olen ajatellut, että päällystän levyt liitutaulutarralla. Siinä saa sitten sekä liitutaulun, että magneettitaulun samalla. Spraymaalia meiltä kuitenkin löytyi jo valmiiksi, joten päätettiin kokeilla sitä ratkaisua ensin.

Lopputulos on omaan silmään tosi kiva. Poikakin tykkäsi, kun pääsi laittamaan kivoja kortteja ja askarteluja kiinni tauluun.

 Tämä kokonaisuus on siis sisääntuloseinällä. Katsastetaan vielä toisen kerran kokonaiskuvaa pojan huoneesta. Nyt toivottelen kuitenkin ihanaa viikonloppua ja ihanaa tulevaa äitienpäivää! <3 Meillä on pöytä varattuna ja suunnataankin sunnuntaina heti aamusta brunssille ennen iltapäivän mansikkakakkukestejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *