DIY lyhtytuunaus kesäpihalle

Meillä on pyörinyt varastossa jo monta vuotta ihanasti harmaantuneita vanhoja puunpaloja. Näistä on ollut suunnitteilla monta kertaa vaikka ja mitä, mutta syystä tai toisesta suunnitelmat ei ole vielä kertaakaan saaneet tuulta purjeisiinsa. Nyt sain kuitenkin simppelin idean hyödyntää niitä pienessä lyhtytuunauksessa. Niin simppelin, että laitoin toteutukseen samantien.

IMG_9192.jpg

Ostin Bauhausista mustat metalliset amppelitelineet, jotka ruuvasin kiinni lautoihin. Amppelitelineet tuovat lyhdyn näyttävästi irti laudasta ja kokonaisuudesta tuli oikein mainion näköinen! 

IMG_9258.jpg

IMG_9190.jpg

Lopullisen sijoituspaikan näette, kun saadaan myös lavasohva valmiiksi. Mies toikin muuten lavat jo eilen ja ilta hurahti siis pihalla hommissa. Lavat ovat sellaisenaan liian syviä meille, joten kavennettiin lavoja yhden laudan verran. Selkänoja tulee meillä vain tyynyistä, joten rungon tekeminen oli hyvin helppoa. Runko on siis jo valmiina ja nyt vaan miettimään patjaa, päällisiä ja tyynyjä! Ihana löhöilypaikka tulossa. Toivottavasti ehtisinkin saada projektin valmiiksi jo vappuviikonloppua varten!

IMG_9256.jpg

Loppuisi jo sateet, täällä odotetaan jo niitä aurinkoisia päiviä!

Mutta mitäs pidät näistä lyhtytelineistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *