Pihan kevätfreesaus

Huh, taidan olla vieläkin väsynyt lauantain juhlimisesta. Nykyään tulee sen verran harvoin lähdettyä ulos, että näköjään vie voimat vielä alkuviikostakin! Vai onko se tämä lähestyvä 30 ikävuotta, kun ei enää jaksa…?! 😉 Inspiration Blog Awardsissa oli kuitenkin hauskaa ja oli mielettömän ihanaa päästä tapaamaan niin muita Casalaisia kuin monia muitakin bloggaajia. Kiva saada kasvoja blogeille! Niin ja kiitos siis ihanille Irinalle ja Heidille hauskasta illasta!

IMG_9219.jpg

IMG_9236.jpg

Koko viikonloppu ei kuitenkaan mennyt juhliessa, vaan saatiin todella paljon aikaiseksi myös omalla pihalla. Sellaista keväthuoltoa, terassin, aidan ja terassikalusteiden pesua, nurmialueen siistimistä ja suunnittelutyötä. Jo pitkään pinnalla ollut lavatuunausvillitys on miellyttänyt kovasti myös itseäni, ja haaveissa onkin ollut lavasohva. Sellaiselle ei kuitenkaan ole ollut paikkaa, kunnes tajusin siirtää pöytäryhmän keskelle terassia, joilloin grillin sai sirrettyä katoksen alla eri paikkaan ja näin ollen katoksen alle nurkkaan jää sopiva tila pienelle sohvalle. Nyt sain siirrettyä myös ison kukkaruukun terassille ikkunan alle, näkyy tästä kivasti myös sisälle!

IMG_9201.jpg

IMG_9220.jpg

IMG_9241.jpg

Käytiin muuten viikonloppuna myös Bauhausissa ja bongasin sieltä valmiita lavan päälle sopivia patjoja päällyksineen. Jos siis ei jaksa itse tuunailla patjoja ja ommella päällyksiä, saa sellaisen valmiina viidelläkympillä! Meillä sohvan syvyys tulee olemaan pienempi kuin kokonaisen lavan syvyys, joten valitettavasti emme itse voi hyödyntää näitä valmiita patjoja. Täytyykin alkaa tutustumaan, mikä olisi paras ratkaisu pehmikkeiksi ja tyynyiksi.

Terassi pitäisi myös öljytä ja puuöljyjen ihmeelliseen maailman pitäisi myös hieman tutustua. Värittömällä öljyllä saisi sellaisen kauniisti ja luonnollisesti ikääntyvän harmaan sävyn puuhun. Öljyämisprojektista lisää sitten ihan erikseen!

IMG_9240.jpg

Lavat saadaan todennäköisesti jo tällä viikolla, mutta saas nähdä, koska ehditään tarttumaan töihin. Toukokuu on aina yhtä juhlaa viikonloppujen täyttyessä vapusta, äitienpäivästä sekä meidän esikoisen synttäreistä!

IMG_9245.jpg

IMG_9243.jpg

IMG_9233.jpg

IMG_9213.jpg

Vähän on vielä karun näköistä pihalla ja kovasti jo odottelen, että alkaa vihertämään kunnolla.

Mutta kyllä se kesä sieltä vielä tulee! Ihanaa uutta viikkoa!

2 kommenttia “Pihan kevätfreesaus

  1. Oli mukava tavata ! Terkkuja pohjoisesta, jossa lumihanget kaunistavat (kauhistavat) vieläkin pihaa…

    1. Moikka Tanja, kiva kun kävit jättämässä kommenttia! Ja tosiaan, oli todella mukava tavata, toivottavasti törmätään toistekin! 🙂 Meillä saadaan "nauttia" jo tästä karun keväisestä ilmeestä. Toivotaan, että lumet sulavat teiltäkin pian ja alkaa kunnolla vihertämään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *