Bruce Oreck, painepesuri ja IBA2016

Niin, mitenkä nämä nyt liittyvät toisiinsa? Ei oikeastaan mitenkään, mutta kuuluvat kaikki kuitenkin oleellisesti tähän viikonloppuun!

Eilisilta tosiaan vierähti seminaarissa, jossa puhujana oli entinen Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs, Bruce Oreck. Jenkeissä on aina sellainen tietty karisma ja he ovat usein hyviä puhujia. Niin myös Oreck. Tänään aamulla puolestaan tartuttiin ahkerina painepesuriin ja pesaistiin sekä terassi että pihan valkoinen aita puhtaaksi. Olipa muuten harvinaisen palkitsevaa puuhaa, painepesurilla käsittelyn jälkeen valkoinen aita on kuin uusi! Ja illalla sitten saa vetäistä juhlamekon päälle, kun suunnataan Casalaisten kanssa Inspiration Blog Awardsiin Kattilahallille.

IMG_9184.jpg

IMG_9182.jpg

Tämä viikonloppu on siis tällainen korkkareista kumppareihin ja takaisin meininkiä. Mukavaa puuhaa ja sitä kuuluista elämän tasapainottelua ja vastapainoa. Minä juhlin tänään tässä ihanassa simpukoilla kirjaillussa mekossa, joka on jo ajalta ennen lapsia. Vanha mekko, mutta edelleen todella kiva!

IMG_9185.jpg

Terassijutuista olisikin tarkoitus kirjoitella taas pikapuolin. Suunnittelin terassin sisustusta ja tavaroiden paikkoja vaihtelemalla sain kuin sainkin aikaiseksi paikan myös pienelle sohvalle. Tarkoituksena kokeilla ensimmäistä kuormalavatuunausta tässäkin perheessä! Näistä siis lisää pikapuolin, mutta pakko vielä laittaa yksi hyvin havainnoillistava kuva tuosta meidän aidasta. Toinen puoli ennen pesua ja toinen jälkeen!

IMG_9169.jpg

Mutta hei, mahtavaa viikonlopun jatkoa itse kullekin!

Toivottavasti tavataan tänään IBA:ssa!

Paula / Viisikko - -

5 kommenttia “Bruce Oreck, painepesuri ja IBA2016

    1. Lavoista saa kyllä vaikka ja mitä kivaa! 🙂 Kiitos Irina seurasta ja hauskasta illasta! ♥

  1. Kiva toi asu kokonaisuus. Olen kait eka kertaa sun blogissa ja ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin osallistu arvontaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *