DIY: helpot äitienpäiväkortit

Ajattelin nyt hyvissä ajoin jakaa kanssanne tämän helpon äitienpäiväkortti-idean, sikäli mikäli kortit ovat vielä tekemättä. Huhtikuun puoliväli on jo ylitetty ja vapun jälkeen äitienpäivä onkin jo ihan käsillä! Meillä ei ole ollut tapana ostella lahjoja, mutta kortteja on aina mukava tehdä ja antaa tai lähettää tällaisina merkkipäivinä. Nämä ovat nyt minun tekemiäni, ja mahdollisuuksien mukaan askarrellaan vielä lasten kanssa jotain erikseen.

Nämä simppelit, mutta näyttävät kortit, on siis todella helppo ja nopea toteuttaa ja onnistuu toki myös vähän isommilta lapsilta itseltäänkin. Tarvikkeet, eli eko-korttipohjat sekä 3D perhoset ostin Suomalaisesta kirjakaupasta, leimasimet ja liima löytyivät meiltä jo entuudestaan.

IMG_9119.jpg

IMG_9114.jpg

Perhospaketissa oli siis valmiina kolmen kokoisia perhosia, jotka liimataan keskeltä yhteen. Siipiä voi nostaa 3D-efektiä korostaakseen.

Meillä on muistettavana minun äitini lisäksi kaksi lasten isomummia. Minusta on ihanaa, että lapsilla on isovanhempien lisäksi jopa isoisovanhempia, itselläni ei tällaista koskaan ehtinyt olemaan. <3

Mutta, mitäs pidät meidän simppeleistä korteista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *