Sisustuskuvia sairastuvalta

Kuten mainittua, meillä alkoi jo viime viikolla vatsatauti toisella tytöistä ja taudin ollessa edelleen toisella, on tullut tässä alkuviikostakin vietettyä poikkeuksellisesti päivät kotosalla. Toisaalta helpompaa, kun kaikki eivät ole samaan aikaan sairaana tai ainakaan se pahin vaihe ei ole kaikilla samaan aikaa, mutta kun perheessä on useampi henkilö, kärsivät kaikki sitten siitä, kun taudit jylläävät pitkään vuoron perään. No, senhän tietää, mitä niistä kotipäivistä seuraa. Sisustuskuumeilua, paikkojen järjestelyä, tavaroiden karsimista ja ehkä jopa huonekalujen siirtelyä. Niin, kun en vaan osaa olla tekemättä mitään, jos kökitään sisällä!

IMG_9142.jpg

Tänään aamupäivällä siivoilujen jälkeen kannoin yläkerrasta, pojan huoneesta ylimääräiseksi jääneen, ihanan vanhan pikkupöydän alakertaan ja totesin sen olevan oiva pari vanhalle nojatuolille ikkunan alle.  Kannoin päälle myös uuteen nousuun lähteneen viherkasvin, joka tavallaan näyttää suhteettoman suurelta pienen pöydän päällä, mutta toisaalta on oikeastaan todella kiva näin. Betonipöydät pääsivät takaisin alkuperäiselle paikalle keskelle olohuonetta sohvapöydäksi. Näin ne ovat siis alkunperin meillä olleet, mutta ovat vähitellen siirtyneet syrjään lasten leikkien tieltä. Suurin osa leluista on kuitenkin  jo siirretty yläkertaan ja siellä myös pyritään nykyään leikkimään. Toki tavaroita kulkeutuu alakertaan ja onhan meillä alakerrassa vielä mm. duplotkin, mutta katsotaan mahtuisivatko nuo betonipöydät keskellä tilaa olemaan.

IMG_9159.jpg

Venkslailin myös mattoja ja nyt olohuoneessa oleva vaalea ihanuus oli aiemmin kokeilussa keittiön lattialla, mutta meillä on sen verran monta apukokkia aina mukana ruoanlaitossa, että näin vaalea matto on ehkä liian riski ratkaisu keittiön lattialle… Tämä sekä vitriinin edestä löytyvä saman sarjan kapea matto saatiin alkuvuodesta eräältä tuttavalta ja vaikka kuosi on todella ihana, on nämä jotenkin väärän kokoiset meille. Tai ainakin tämä nyt olohuoneessa oleva yksilö. Aikalailla postimerkiltä näyttää tuossa lattialla. Kokoa saisi olla useita kymmeniä senttejä enemmän suuntaan jos toiseenkin!

IMG_9152.jpg

Minun tuleekin aina aika-ajoin selailtua sisustuskauppojen tarjontaa ja nytkin löysin ihanan ison villamaton, jolla saisi tilan haltuun sekä yhdistettyä, mutta myös rajattua tilaa.  Kokoa matolla saisi olla se 2m x 3m, mutta en ole vielä raaskinut enkä uskaltanut moista tilata. Meillä ei juurikaan syödä olohuoneessa, mutta ainahan sitä jotain likaa tulee ja niin suuren maton peseminen onkin sitten jo hieman hankalaa.

IMG_9150.jpg

Täytyy siis tyytyä ainakin toistaiseksi tähän postimerkkiin ja jatkaa haaveilua siitä täydellisestä, suuresta matosta. Vaalea matto iltapäivän auringonpaisteessa tuntuu joka tapauksessa jopa kesäiseltä. Mukavan seesteinen fiilis.

Taidankin hetkeksi paneutua muutaman uuden sisustuslehden pariin ja odottelen pienokaisia päiväunilta. Josko sitä miehen kotiuduttua töistä nappaisi terveet lapset mukaan ja suuntaisi hakemaan muutamia viherkasveja lisää kevätfiilistä nostattamaan!

Aurinkoista tiistain jatkoa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *