Viikonlopun pläänejä

Kiireinen ja työläs alkuvuosi on alkanut vaatia veronsa ja pikkuhiljaa on alkanut kaipaamaan pientä breikkiä. Viime viikolla pidin viitekehysesitelmän opinnäytetyöstä, eli yksi etappi sen suhteen saavutettu ja suoritettu. Muutama kurssi on vielä tällä keväällä kesken ja vaativat tietysti vielä oman panostuksensa, mutta nyt viikonloppuna olisi luvassa pieni hengähdystauko, kun suunnataan jälleen monikkoäitien kesken Tallinnaan. Hyvää safkaa, shoppailua, kiireetöntä hengailua ja hotellin lakanat. Ne on nyt kyllä ansaittu!

IMG_0608.jpg

Alkuviikosta vaivannut jäätävä flunssa alkaa olla laantumaan päin, joten toivottavasti olen jo täysin terve lauantaihin mennessä. Mulla stressin laukeaminen aiheuttaa usein flunssaa ja mä oon just se, joka töistä lomille jäätyään sairasti hyvin usein ensimmäisen lomaviikon! Niin taisi käydä nyttenkin ja viime aikojen kiire ja stressi laukaisivat flunssan. No, onneksi ei mitään sen vakavempaa, vaikka flunssa aiheuttikin karmeat rintakivut ja kävin jo ekg:ssa ja labrassakin. Tulehdusarvot ei onneksi koholla ja ekg:kin oli normaali, joskin pulssi hipoi varmaan kahdessasadassa kahden tunnin terveyskeskuksessa odottelun vuoksi! Niin lasten kanssa tietenkin… No, lapset onneksi jaksoivat yllättävän hyvin, ennemminkin itsellä meinasi hermo mennä siihen odotteluun!

Viime viikon vaatekutsujen tilauksien osalta miikkarin vaatteet jo saapuivat, Noshia vielä odottelen. Mutta eiköhän tänään tai ihan viimeistään huomenna piippaa noutoilmoitus puhelimeen, niin pääsen uusissa ihanuuksissa Tallinnaan! Eilen sovittelin vaatekaappia läpi ja kahdet miikkarin uudet housut istuvat sinne kuin nenä päähän. Todella monta kivaa asukokonaisuutta sai rakennettua niiden ympärille! Viime aikojen hankinnat ovat olleet nappivalintoja ja olipa kiva eilen kokeilla asukokonaisuuksia ja todeta, kuinka kivoja juttuja omasta vaatekaapista löytyy ja miten hyvin nämä uudet ostokset istuvat niiden vanhojen kanssa.

IMG_0595.jpg

Olinkin ajatellut, että pakkailen tänään viikonloppukassia valmiiksi, mutta enpä taida nuolaista ennen kuin tipahtaa… Vaikka tässä nyt jo fiilistellään tulevaa viikonloppua, on vielä pieni riski peruuntumiselle. Toinen meidän pikkuneideistä nimittäin aloitti tämän aamun vatsataudilla ja se jos tähän oman juuri paranemaisillaan olevan flunssan päälle vielä pukkaa itsellekin, niin jää kyllä reissu väliin. Nyt vaan hurjasti käsidesiä ja kaikki muutkin kikkakolmoset kehiin, jotta itse välttyisin tuolta taudilta!

Kuvituksena muutama viime vuotinen kuva kevätpihasta. Näissä muuten vielä näkyy nuo puskatkin aidan vieressä. Nehän revottiin viime vuonna pois ja tuonne aidan viereen rakennettiin se hiekkalaatikko. Pitäisikin nostaa tuo kaapelikelapöytä takaisin terassille, tuolit sen ympärille ja hieman somistaa sitä keväiseen lookkiin! Josko ensi viikolla oltaisiin kaikki terveitä ja ehtisi paneutumaan hieman pihajuttuihin.

Nyt aurinkoista torstain jatkoa! Toivottavasti palailen seuraavan kerran Tallinnan tunnelmien kera! 😉

Paula / Viisikko - -

4 kommenttia “Viikonlopun pläänejä

  1. Oi, mahatauti ei kuulosta ollenkaan niin kivalta viikonloppusuunnitelmalta kuin Tallinnan reissu hyvässä seurassa! Nyt pidetään peukut pystyssä, että säästyisit taudilta ja pääsisit reissuun 🙂

  2. Hui mahtavaa, onnea! En ole aikoihin lukenut blogeja ja nyt löysin sut täältä, huippua 🙂 Yritän olla jatkossa vähän paremmin kartalla, mitä blogeissa tapahtuu…♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *