Nosh SS16 -kutsuilla

Oi voi, kävi taas perinteiset… 

Noshin uutta lookbookkia katsellessani luulin löytäneeni muutaman suosikin. Eilisillä kutsuilla siskoni luona löysin sitten kuitenkin ”muutaman” suosikin lisää! Vatteet ovat yksinkertaisesti paljon kauniimpia livenä. Se on se materian tuntu, ainakin näissä Nosheissa. Joka kerta vaatteiden tuntu yllättää ja olisi valmis kiikuttamaan rekillisen uutukaisia omaan vaatekaappiin.

IMG_8972.jpg

Viime viikolla julkaistusta uutuusmallistosta olin jo etukäteen ihastunut palavasti tähän ihanan edustajankin, Marikan päälla olleeseen Pilvi t-paitaan. Marika oli muuten pukenut t-paidan hauskasti vielä hieman talviseen tyyliin ja laittanut paidan alle tavallisen mustan trikoopaidan. Toimii hyvin näinkin! Pilvi t-paita lähti tilaukseen itsellenikin, istui täydellisesti ja hihat on ihan huippu yksityiskohta!

IMG_8959.jpg

IMG_9053.jpg

Lisäksi olin katsellut sydän trikoopaitaa, joka on kaikessa tyttömäisyydessään todella valloittava. Puhuttiinkin, että sopisi täydellisen herkäksi pariksi revityille farkuille ja valkoisille tennareille! Sydänpaitaa jäin nyt kuitenkin ainakin toistaiseksi miettimään. Täytyy katsoa lähempänä kesää, jos paita vielä kummittelee mielessä, niin täytyy laittaa tilaukseen.

IMG_8926.jpg

IMG_8982.jpg

Ja vaikka uudesta naistenmallistosta löytyi upeita uutuusmekkoja, kuten tässä esitteen kuvassa, päädyin kuitenkin tilaamaan itselleni jo syksyn mallistossa julkaistun raitamekon (kuva alla). Tätä mekkoa olin katsellut jo silloin syksyllä, mutta jäätyäni epäröimään, myytiin se loppuun ihan hetkessä. Nyt kun siitä on saatavilla lisäerä, päätin tarttua tilaisuuteen ja tilata tämän mekon omakseni. Mekossa on mielettömän hyvät leikkaukset, joiden ansiosta ristittiin se -5kg mekoksi! Suosittelen ehdottomasti, jos haluat hoikistua viitisen kiloa ihan silmissä! 😉 Ja nyttenhän tätä saa myös hihattomana versiona! Itse tykkään nimenomaan tästä navy-hiekka väriyhdistelmästä, mutta mekkoahan saa myös musta-valkoisena versiona.

NOSH_43304_naiset_mekot_raitamekko_02.jp 

Kuva lainattu täältä.

IMG_9035.jpg

Keskityin tällä kertaa täysin itsekkäästi naisten mallistoon, vaikka täytyy sanoa, että onhan nämä Noshin lastenvaatteet syötävän suloisia. Tämän kevään uutuuksina on paljon tuota hauskaa tiipii- ja sulkakuosia. Kaikki Nosh lastenvaatteet löydät TÄÄLTÄ. Minusta tässä oli nyt paljon kivoja samisteluvaatteita tytöille ja pojille!

IMG_8973.jpg

IMG_8968.jpg

Siskoni tarjoilut eivät myöskään jätä ketään kylmäksi ja tarjoiluihin oli jälleen kerran panostettu upeasti! Pöydän kruunasi teeman mukaan koristeltu juustokakku!

IMG_8996.jpg

IMG_9007.jpg

IMG_8992.jpg

IMG_9001.jpg

IMG_8940.jpg

Ihan huippua päästä aina säännöllisesti sovittelemaan ihania Nosh uutuuksia siskon luokse. Sama tuttu edustaja ja kiva porukka, mikäs sen parempi tapa shoppailla uutuuksia omaan vaatekaappiin!

Nyt vaan odotellaan tilauksen saapumista, perinteisestihän Nosh on ollut superripeä tilausten toimittamisessa.

Tämä naisten uutuusmallisto on tällä hetkellä saatavilla siis vain kutsuilta tai suoraan edustajan kautta tilattuna. Nettikaupasta naisten ss16 -mallisto löytynee sitten hieman myöhemmin. Ja mikäli aiempien mallistojen myynti toistuu, myydään suosituimmat mallit hyvin nopeasti loppuun! Mikäli sinä olet kiinnostunut järjestämään omat Nosh vaatekutsut, kukkaa TÄNNE. Kaikki Nosh edustajat puolestaan löydät listattuna TÄÄLTÄ

Postaus toteutettu yhteistyössä Nosh Organicsin kanssa.

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *