Nollausta ja siivousta

Oikein ihanaa aurinkoista perjantaita sinne ruutujen toiselle puolen!

Me ollaan lasten kanssa vietetty sellaista nollaus- ja siivouspäivää kotosalla. Lakanoiden vaihtoa ja siivousta rennolla meiningillä, jotta on mukava siirtyä viikonlopun viettoon koko perheen voimin. Tunniksi ehdittiin ennen lounasta tuohon omalle pihalle, mutta muutoin on imuri laulanut ja luuttu heilunut.

IMG_8903.jpg

IMG_8881.jpg

Mä imuroin yleensä useamman kerran viikossa tämän alakerran. Mutta tällä viikolla ollaan oltu sen verran menossa, että ei ole sitten ehtinyt tai jaksanut. Lisäksi alkuviikosta pienet ylimääräiset hetket kuluivat siivouksen sijaan valmistautumiseen eilistä viitekehysseminaaria varten.

Mutta se etappi on nyt onneksi suoritettu ja sen suhteen voi hetkeksi hengähtää!

IMG_8885.jpg

IMG_8857.jpg

Hulluilla päivillä piipahdin eilen ja keskiviikkona koulun jälkeen. Tapiolan Stockalla on ollut jo vähän hiljaisempaa klo 20:00, kun olen sinne ehtinyt. Lapsille vaatetta ja itselle lenkkarit sekä pitkään ostoslistalla keikkunut trenssitakki. Kaikkea tarpeellista siis! Niin ja vähän suklaata, tietysti. Josko vielä huomenna aamusta suuntaisi hakemaan ainakin pojalle Adidaksen tarralenkkarit, niin riittää hulluttelu meidän osalta! Viime aikoina onkin tullut tehtyä enemmänkin täydennystä omaan vaatekaappiin ja näistä hankinnoista ja hyvän mielen vaatekaappi -projektista voisinkin taas pitkästä aikaa kirjoitella.

Nyt toinen kuppi kahvia ja odottelemaan pikkuneitejä päiväunilta. Taidetaankin vielä lähteä nauttimaan kevätsäästä ja käppäillä lähikauppaan hakemaan kukkapuska viikonlopun kunniaksi! Rentoa viikonloppua kaikille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *