Nosh Women uutuudet ovat täällä!!!

Jee! Vihdoin koitti päivä, jolloin julkaistiin Noshin kevään uutuudet naisille!1-NOSH_SS16_Lookbook_1drop_1.jpg

Itse olen ainakin tätä uutuusmallistoa odottanut ja muutama hankinta on jäänyt tekemättäkin ihan vain sen takia, että Noshilta löytyy varmasti vielä jotain kivempaakin. Aamupäivä oltiin tyttöjen neuvolassa ja nyt kun sain tytöt nukkumaan ja pojan rauhoittumaan omiin puuhiinsa, olen täällä into piukeana selaillut uutuuksia ja omat suosikkini äkkivilkaisulla ovat nämä:

NOSH_SS16_Lookbook_1drop_11%20%281%29-ti

Luulenpa, etä tuo röyhelöhihainen raitapaita on ainakin PAKKO saada. Näyttää todella ihanalta! Klassinen raita toimii aina ja tuo paksuraitainen mekko on myös todella ihana. Sydänkuosinen paita säväyttää herkässä tyttömäisyydessään ja juhlamekko puolestaan ilahduttaa hauskalla kuosilla. Ylimmässä kuvassa olevat mekot ovat puolestaan todella kivat malliltaan ja ovatkin varmaan melko samanmallisia viime syksynä ostamani ministar-mekon kanssa (jossa muuten nytkin olen pari päivää kulkenut!). Harmi, että olen niin tylsä värien käyttäjä, enkä oikein millään pysty näkemään tuota oranssia tai turkoosia päälläni. 

Onneksi pääsen jo sunnuntaina näitä ihanuuksia hypistelemään kutsuille ja ensi viikolla onkin heti luvassa postaustakin kutsuista! Useinhan käy niin, että kutsuilta löytää lisää suosikkeja ja must have -juttuja. Vaatteet kun tuppaavat aina näyttämään paremmilta livenä kuin kuvissa. Ja mikä parasta, niitä pääsee rauhassa sovittelemaan mukavassa porukassa!

Joko sinä ehdit kurkata uutuudet? Mikä on sinun suosikkisi?

Koko uuden lookbookin näet täältä: http://nosh.fi/page/158/.

Paula / Viisikko - -

2 kommenttia “Nosh Women uutuudet ovat täällä!!!

  1. Mä ihastuin näihin Noshin juttuihin vasta. Ostin kankaita vinon pinon, ompelin jo tuubihuivit ja lekkarit on kohta valmiina kaksin kappalein. Itselle on yksi paita ostettu, mutta se ei ollut sopiva kooltaan. Laitoin tuonne fb Nosh-kirpparille myyntiin sen.

    1. Oi, mä haluaisin kanssa opetella ompelemaan itse vaatteita. Sais just sellaisia kun haluaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *