TOP 5 DIY:t vuosien varrelta

Eilisistä terassikuvista innostuneena kaivelin lisää vanhempia valokuvia ja ajattelin kerätä omat suosikki DIY-projektit, joita on tässä viime vuosina toteutettu. Osalle teistä nämä ovat jo nähtyjä juttuja, mutta koska lukijoina on paljon myös uudempaa väkeä, on mukava nostaa näitä vanhojakin postauksia nähtäville!

Tässä minun henk.koht. TOP 5. Otsikkoa klikkaamalla pääset alkuperäiseen postaukseen.

Kaikki projektit ja DIY-jutut löydät tuolta tunnistepilven DIY-sanan alta!

1. Sisäleikkimökki vanerista

Vanerinen talon muotoinen kehikko on edelleen yksi suosikkiprojekteistamme. Mökki muodostaa Ikean leikkikeittiön kanssa ihanan kokonaisuuden ja on tyttöjen huoneen katseenvangitsija. Koti- ja kahvilaleikit sujuvat tämän ihanuuden äärellä!

sis%C3%A4leikkim%C3%B6kki%20vanerista%20

sis%C3%A4leikkim%C3%B6kki%20vanerista%20

IMG_2528.jpg

Tyttöjen huone tulee muuttumaan kesän aikana, kun siirretään tytöt vihdoin pois pinnasängyistä. Ilme tulee siis muuttuman paljon, ja vaikka suunnitelmat onkin vielä vähän kesken, varmaa kuitenkin on, että tämä keittiökokonaisuus jää huoneeseen. Kuvissa näkyvät viirinauha ja ommellut jäätelöt ovat myös omia diy-juttuja.

2. Vitriini

Vitriinistä ehdittiin haaveilla ties kuinka kauan, ennen kuin vihdoin ehdimme ryhtyä hommiin. Lopputulos on täys kymppi ja ehdottomasti ansaitsee paikkansa suosikki projektien parista.

IMG_7558.jpg

IMG_7546.jpg

IMG_7759.jpg

Tämä onkin ensimmäinen itse tehty ”oikea” huonekalu!

3. Satukirja omista valokuvista

Vähän erilainen DIY-juttu oli siskon tytölle kolmevuotislahjaksi tehty satukirja yhteisestä retkestämme Muumimaailmaan. Keräsin kirjaan kivoja kuvia reissulta ja kirjoitin lyhyen tarinan päivän kulusta. Tätä oli kiva tehdä, ja on kuulemma ollut suosittu iltasatukirja!

IMG_5262.jpg

IMG_5263.jpg

4. Legolamppu

Legolamppu on vanhempi projekti, jonka toteutin pojan huoneeseen meidän edelliseen asuntoon. Samanlaisen tein silloin myös siskon tytölle joululahjaksi. Tämä on edelleen hauska yksityiskohta pojan huoneessa!

yleis%20vaaka.jpg

Nykyään lamppu on pojan yöpöydällä, ihan siis lasten saatavilla, joten saa nähdä, koska se rymähtää siitä alas ja joudun uudestaan kokoamispuuhiin!

5. Sisustustikkaat heinäseipäistä

Heinäseivästuunauksia löytää netistä jos jonkin moisia ja nämä tikkaat ovat varmasti yksi yleisimmistä. Meillä tikkaat ovat takapihalla ja aina välillä saavat ylleen esimerkiksi valot tai muuta koristusta.

IMG_5634.jpg

IMG_7902.jpg

Kaikkea sitä onkin tullut tehtyä ja tässä tosiaan vain murto-osa kaikista tuunauksista.

Tällaista tekemistä voi varmaan kutsua jo harrastukseksi, erittäin mieluisaksi sellaiseksi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *