Keittiössä nyt

Keittiön piensisustuksessa on koko ajan miellyttänyt enemmän hieman runsaampi tyyli. Kahvikupit, yrtit ja öljypullot saavat olla iloisesti esillä. Ja vaikka olen aikamoinen siivousfriikki, ja keräilen etenkin miehen mielestä liiankin lahjakkaasti likaisia kuppeja ja laseja pois pöydiltä astianpesukoneeseen, ovat nämä kaikki piensisustusjutut saaneet nyt olla rauhassa esillä. Näistä tulee jotenkin ihanan kotoisa fiilis ja tuovat kivasti väriä ja elämää muuten niin värittömään keittiöön.
 
IMG_8418.jpg
 
Granitissa käydessäni tarttui matkaan hauskat pinottavat öljypullot. Nämä olivat todella suloiset ja saa tosiaan kivasti laitettua päällekkäin. Toiseen laitoin balsamicoa ja toiseen valkoviinietikkaa.
 
k1.jpg
IMG_8403.jpg
 
Uudesta keittiöpyyhkeestä puolestaan voi opetella naudan anatomiaa… Pyyhe on Nicolas Vahén ja ostettu Helsingin White on Whitestä. Vanhassa manskun liikkeessä oli muuttoale ja kaikki tuotteet sopivasti alennuksessa.
 
IMG_8321.jpg
 
IMG_8409.jpg
 
Yrttejä meillä käytetään paljon ja en malta odottaa, että pääsen taas kesän tullen harjaannuttamaan taitojani pikkuruisten lavakauluskasvatusteni kanssa. Viime vuonna se sujui jo kohtalaisesti ja toivottavasti saadaan hyvää satoa tänäkin vuonna! Onkohan nämä sitä lähestyvää kolmenkympin kriisiä, kun nykyään ihan tosissani pystyn jopa ymmärtämään esimerkiksi viljelyinnostuksen terapiavaikutukset! 😉
 
IMG_8423.jpg
 
Vielä näihin tämän hetken keittiöjuttuihin palatakseni, avohyllyä koristaa uusi liitutaulu.
 
Repäisin joulun jälkeen keittiön seinältä ison liitutaulutarran pois, sen tuntuessa raskaalta ja suttuiselta. Liitutaulutarraa löytyi vielä pieni pala kaapin kätköistä ja tuunasinkin vitriinistä ylijääneestä puusta pienen liitutaulun keittiön hyllylle. Pienempi ja raikkaampi korvike isolle seinätarralle.
 
Tällaiset ylijäämistä tehdyt tuunaukset on kivoja. Saa tyydyttää tekemisen intoa ja saa jotain uutta, mutta ilman kustannuksia.
 
IMG_8428.jpg
 
IMG_8426.jpg
 
IMG_8576.jpg
 
Tuo Ikean uusi jakkara on muuten ihan lemppari. Näyttää mielestäni hauskalta tuon vanhan jakkaran vieressä ja pehmusteen kanssa on oikeasti tosi kiva paikka istuskella!
 
Näiden keittiöfiilistelyiden seurauksena voisikin alkaa suunnittelemaan loppuviikon ruoka- ja ostoslistaa. Minulla on näin keskiviikkoiltaisin koulua ja usein tapaan ajella kaupan kautta kotiin. Menee mukavasti siina samalla reissulla ja saa rauhassa yksin tehdä ostoksia! Sitä kuuluista omaa aikaa! Ja saa tietysti tehtyä useamman päivän ostokset kerralla, kun käy autolla kaupassa.
 
Mutta nyt toivottelen oikein mukavaa viikon jatkoa!
Minä nautin vielä hetken hiljaisuudesta, joka kodissa vallitsee ennen kuin lapset heräävät <3

2 kommenttia “Keittiössä nyt

  1. Ihastuttava fiilis välittyy kuviesi kautta. Kotoisa keittiö. Mitä opiskelet?

    1. Kiitos! 🙂 Opiskelen ylemmässä ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Olen aiemmalta koulutukseltani tradenomi ja nyt siis vähän jatko-opiskelemassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *