Projekti Astiakaappi

Tämä vanha astiakaappi on huuto.net-löytö muutaman vuoden takaa. Jokin tässä kaapissa kolahti ja se oli saatava. Heti alusta asti ajattelin, että maalaan kaapin valkoiseksi, mutta muiden remonttikiireiden ja lopulta tyttöjen syntymän vuoksi projekti on koko ajan siirtynyt ja siirtynyt. Koko täällä asumisen ajan kaappi on ollut tilapäissijoituksessa pojan huoneessa, koska se ei sitten kuitenkaan tuntunut sopivan mihinkään alakerrassa. 

Kunnes nyt. Vanhan tammisen senkin kanssa ei olisi tullut kuuloonkaan sijoittaa astiakaappia samalle seinälle, mutta alkuvuoden rymsteerausten ja diy-vitriinin myötä vanha astiakaappi sopii ruokapöydän viereen kuin nenä päähän. 

IMG_8579.jpg

IMG_8596.jpg

IMG_8602.jpg

Vasemmalle puolelle ruokapöytää jää nyt uusi vitriinikaappi ja astiakaappi sijoittuu samalle seinälle toiseen päähän. Nyt pääsiäisenä saatiin myös vanha tammisenkki siirtymään uuteen kotiin, joten alakerran kokonaisilme alkaa olla valmis.

IMG_8585.jpg

IMG_8547.jpg

Jokin tuossa kaapissa vaan jaksaa miellyttää. Varsinaisestihan tuota säilytystilaa ei olisi tarvittu, mutta saahan tuohon nyt sitten väljästi ja kauniisti vaikkapa viinilasit ja jotain muuta harvemmin käytössä olevaa keittiötarviketta säilöön. Projektina siis edelleen kaapin maalaus valkoiseksi, mutta ehkäpä nautin projektista ja keskeneräisyyden tunteesta vielä hetken! Onhan tuo kaappi karulla tavalla kaunis tuollaisenaankin.

IMG_8610.jpg

Granitista ostetut kynttiläpullot olisi tarkoitus saada johonkin hyvään paikkaan roikkumaan, mutta saavat nekin koristaa kaappia ennen kuin täydellinen paikka löytyy.

Mitä mieltä kaapin kohtalosta? Maalatako valkoiseksi vai jättää alkuperäisen väriseksi?

4 kommenttia “Projekti Astiakaappi

  1. Ihana kaappi!!älä vaan maalaa.Miksi kaikki pitää aina maalata valkoiseksi?

    1. Kiitos Nanna! Ja niin, jotenkin se valkoinen vaan jaksaa miellyttää 🙂 olisikohan se sitten sitä raikkautta ja puhtautta, mitä tuohonkin kaappiin hakisin valkoiseksi maalaamisella. Vaikka, kuten sanottu, on karulla tavalla kaunis noinkin. Pinta on kaiken lisäksi todella huonossa kunnossa, että jotain kunnostusta pitää joka tapauksessa tehdä, vaikka ei valkoista pintaa saisikaan. 🙂

  2. Marjukan äidillä on mielestäni täysin samanlainen vanha astiakaappi jonka kunnostimme yhdessä viime kesänä. Valkoiseksi maalattiin ja saatiin mielestäni todella kiva lopputulos. Valitettavasti siirtyessämme casablogeihin emme saaneet vanhoja postauksia siirrettyä joten kirjoitusta ei enää löydy mutta tästä meidän ekasta postauksesta löytyy ennen ja jälkeen kuvat jos haluat nähdä millaiselta näyttää valkoisena :)<br />
    <a rel="external nofollow" href="http://2forliving.casablogit.fi/lue/2015/09/alku-casablogeissa&quot; target="_blank">http://2forliving.casablogit.fi/lue/2015/09/alku-casablogeissa</a&gt;

    1. Oi joi, näyttää upealta valkoisena! Ja on kyllä prikulleen samannäköinen kaappi! 🙂 IHANA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *