Paloja pääsiäisestä

Pääsiäisestä taitaa olla muodostumassa lempparijuhla ylitse muiden. Olen todella jouluihminen, mutta tänä vuonna nämä rennot pääsiäispyhät taitaa jopa viedä voiton. Tänä pääsiäisenä on tosiaan otettu rennosti, järjestelty ja siivottu kotia, syöty hyvin (välttäen kuitenkin sen joka jouluisen mättämisen ja suklaamorkkiksen!), vietetty sitä kuuluisaa laatuaikaa perheen kesken, saunottu, shoppailtu ja rymsteerattu sekä nautittu maailman parhaasta seurasta. Ja onneksi olen ehtinyt myös pieneksi hetkeksi keskittyä niihin takaraivossa kolkuttaviin koulujuttuihin.

Tuntuu, että ollaan saatu aikaiseksi vaikka ja mitä, mutta mikä parasta, pääsiäistä on jäljellä vielä kokonainen huominen!

IMG_8502.jpg

Jotenkin sitä odotti pääsiäiseltä ihania aurinkoisia kevätsäitä ja paljon ulkoilua, mutta pakko myöntää, että se ulkoilu on jäänyt nyt ihan liian vähälle. Mutta ihan mahti juttu, että kaupat ovat tänä pääsiäisenä olleet hyvin auki. Onhan se nyt ihan järjetöntä, että kauppiaat eivät itse saisi päättää, milloin oviaan auki asiakkaille pitävät! No, eilen nyt tosiaan oli normi lauantai, eikä aukioloihin pääsiäinen olisi vaikuttanutkaan, mutta ei tosiaan oltu ainoita esimerkiksi tuolla Espoon Ikeassa. Kyllä oli moni muukin lähtenyt kaupoille niin eilen kuin tänäänkin!

IMG_8576.jpg

Perjantaina täällä blogissa kirjoittelinkin pojan huoneeseen muuttaneesta tiipiistä ja nyt on ehditty laittamaan huonetta muutenkin uuteen uskoon. Yksi pieni probleema olisi vielä ratkaistavana. Olin nimittäin suunnitellut magnettimaalia kohtalaisen ison alueen verran pojan kirjoituspöydän yläpuolelle. Tänään kaupoilla käydessä sain sitten todeta kyseisen maalin olevan aivan järjettömän hintaista ja ison alueen maalaaminen tulisi maksamaan kohtuuttoman paljon. Jäin siis vielä pohtimaan ja miettimään mahdollisesti edullisempia vaihtoehtoja. En vain millään näe järkeväksi maksaa pitkälle toistasataa magneettiseinästä… Ikeasta puolestaan eilen ostettiin muun muassa tämä ylemmässä kuvassa näkyvä musta jakkara ja niin saatiin taas meidän saarekkeen ääreen kaksi istumapaikkaa.

IMG_8602.jpg

Mies suuntasi salille, tytöt nukkuvat ja poika rauhoittuu tuossa vieressä telkkaria katsellen. Tekisi kovasti mieli jatkaa kodin järjestelyä tai suunnitella lisää sitä pojan huonetta, mutta taitaa olla pakko keskittyä tällaisena rauhallisena hetkenä niihin koulujuttuihin. Joten nyt toinen kuppi kahvia ja muutaman artikkelin pariin!

Ihanaa pääsiäissunnuntaita kaikille!

IMG_8526.jpg 

P.s. Muistittehan kääntää kelloja!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *