Maltilla pääsiäistä

Koska viime viikko vietettiin hyvin pitkälti sisätiloissa sairastavien lasten kanssa, karattiin pojan kanssa eilen viettämään äiti-poika-aikaa Helsinkiin ja jätettiin reissusta kotiutunut mies vahtimaan sairastavien tyttöjen päiväunta. Vietettiin pojan kanssa kiva iltapäivä kaupungilla shoppaillen ja kahvilla. Kivoja ostoksiakin tehtiin, mutta osasta niistä ainakin sitten toisen kerran. Tämän blogiviikon ajattelin kuitenkin aloittaa ajankohtaisilla pääsiäisjutuilla!

Pääsiäinen ei itselleni aiheuta samanlaista koristeluintoa kuin vaikkapa joulu. Tai ehkä aiemmin ei ole siis aiheuttanut yhtään, mutta kyllä tänä vuonna on jo paljon enemmän koristeluita kuin aiempina vuosina. Kuitenkin hyvin hillityllä linjalla mennään. Katsastetaan hieman meidän tämän vuoden pääsiäiskoristeluja!

IMG_8299.JPG
Pastellin sävyjä koristeoksilla.

IMG_8290.JPG
IMG_8294.JPG
Väriloistoa pojan ja mummin tekemien vitsojen muodossa.

IMG_8280.JPG

IMG_8284.JPG
Rairuohoa, joka ei tosin vieläkään ole lähtenyt kunnolla kasvamaan!
IMG_8158.JPG
Omatekemiä munia ja roikkuvia koristeita taikataikinasta.

IMG_7623.JPG

IMG_7624.JPG

IMG_7639.JPG

IMG_7829.JPG
Sekä tietysti ulkokoristeet.
IMG_8181.JPG
Näin kuvattuna vaikuttaa kieltämättä, että koristeita olisi paljon… Jotenkin tämä tuntuu kuitenkin ihan sopivalta määrältä. Ei mitään liikaa kuitenkaan.
Vielä pitäisi suunnitella pääsiäisen menua, niin ollaankin valmiita pyhien viettoon. Lammasta täytyy ehdottomasti laittaa, mutta tarkemmat krumeluurit vielä suunnittelematta. Löytyykö teiltä jotain hyvää pääsiäisbravuuria?
Ihanaa alkavaa pääsiäisviikkoa! Ja hei, tavataan keskiviikkona uudessa osoitteessa, www.viisikko.casablogit.fi !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *