Hei, me muutetaan!

Heippa ja ihanaa aurinkoista lauantaita! Täällä vietetään edelleen sairastupaa, minkä vuoksi viikonlopun suunnitelmatkin menivät täysin uusiksi. Mutta ei anneta sen lannistaa, vaan mennään tilanteen mukaan! Aurinko paistaa, mieli on hyvä ja kaikkea kivaa ja positiivista on tulossa.

Ensi viikolla ainakin on luvassa jänniä juttuja tämän blogin suhteen. Täällä nimittäin pakataan virtuaaliset kimpsut ja kampsut ja muutetaan uuteen osoitteeseen! Keskiviikosta lähtien blogini on osa mahtavaa Casa Blogien blogiperhettä ja Viisikko löytyy sitten jatkossa osoitteesta:

viisikko.casablogit.fi

IMG_8214.JPG

IMG_8222.JPG

CASA Blogit on omien sanojensa mukaan uuden aikakauden sisustus- ja lifestylemedia, joka tarjoaa monipuolista sisältöä kaikille sisustamisesta ja kodin laittamisesta kiinnostuneille. CASA Blogien tavoitteena on edistää suomalaista sisustuskulttuuria ja tuoda uusia ideoita kotien sisustamiseen ja remontoimiseen. Ja minulla on mieletön ilo ja kunnia päästä osaksi tätä mahtavaa porukkaa! Olen kyllä todella innoissani tästä mahdollisuudesta.
Käyhän kurkkimassa tulevia naapureitani jo etukäteen, jos eivät vielä ole sinulle tuttuja! Kaikki Casalaiset löydät täältä!

casablogit.png

IMG_8206.JPG

Laitapa muistiin jo tuo uusi osoite, siellä tavataan keskiviikkona!

Huomiselle odotellaankin sitten pieniä pääsiäisnoitia ja pääsiäiseen on jo muutoinkin hieman varauduttu. Koristelut pääsiäisen suhteen meillä ovat hyvin maltillisia. Lempikoristeet ovat ehdottomasti nuo kuvissa näkyvät metalliset munat. Meidän pääsiäistunnelmasta olisikin tarkoitus ehtiä kirjoittelemaan vielä ennen keskiviikon muuttopuuhia.

Nyt kuitenkin nauttimaan päiväuniajan rauhasta ja kupillisesta kahvia!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *