DIY: Vitriini

Nyt vuorossa viimeisin DIY-projektimme ja erittäin suuren ylpeyden aihe – vitriinikaappi, johon olen totaalisen rakastunut. 
Tällaisesta vitriinikaapista on haaveiltu jo pitkään ja viimein se on valmis. Kaappi on täydellinen ja se on ihan täydellisellä paikalla!
diy vitriinikaappi
diy vitriini ikkunanpokista

diy vitriinikaappi

Kaapin runko on tehty liimapuulevystä, paitsi takaosa on raakalautaa. Ovet ovat vanhat ikkunanpokat, joita ihan vähän siistin. En kuitenkaan maalannut pokia kokonaan, sillä en halunnut puhtaan valkoiseksi maalattuja ovia. Minusta ne ovat täydelliset ollessaan rosoiset. (Tosin nuo maalit ikkunoista olisin voinut putsata ennen kuvien ottamista…)

Kaappi on hyvin pitkälti itse tekemäni, mittanauha, saha ja maalipensseli pysyvät hyvin minunkin kädessäni, rungon muoto ja kaapin mittasuhteet ovat myös omaa käsialaa. Mies puolestaan hoiti poraamiset. Olen kyllä oikein tyytyväinen lopputulokseen ja erittäin suurella ylpeydellä kaappia esittelen!

tee itse vitriini vanhoista ikkunanpokista

diy vitriinikaappi vanhoista ikkunanpokista

Ruokailutilan fiilis alkaa olla kohdillaan. Seinä ammottaa vielä muuten tyhjyyttää ja siihen onkin tarkoitus paneutua seuraavaksi. Ja onhan tuo ruokapöydänkin paikka vaihtunut. Kokonaiskuvaa luvassa vielä erikseen.

diy vitriinikaappi vanhoista ikkunanpokista

Niin, ja enhän siis malttanut tehdä kaikkia viimeistelyjä ennen kuvien ottamista, tarkoituksena vielä putsata hieman enemmän laseja ja laittaa oviin salpa, jolla ne saa kiinni.

Kaapista tuli todella kaunis, mutta parasta, että se on itse tehty. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *