Dreaming of…

Huomenta ja ihanaa maanantaita! Seuraavaksi luvassa blogiin paljon paljon sisustusjuttuja, mutta aloitetaan inspiraationa toimineilla kuvilla.

Olen nimittäin viime aikoina haaveillut jäätävän paljon vitriinikaapista ja päivä päivältä olen ollut enemmän sitä mieltä, että sellainen sopisi täydellisesti meidän olohuoneeseen. Fiilis on ollut lähes maaninen kaapin suhteen…

Eikä esimerkiksi näiden ihanien Pinterestistä löytyneiden kuvien myötä vitriinikuume ole ainakaan laantunut!

6c6ce1424e90097e7512629123764434-tile.jp

e126746fdc2b55dbd595497bfb68e738-tile.jp
Vitriinikaapeista tulee mulle mieleen Tine K, heidän jossain katalogikuvissaan näihin olen tainnut alunperin rakastuakin. Toisaalta tulee mieleen myös beach house -meininki. Joka tapauksessa nämä ovat ihania ja tässä viime viikkoina onkin tosiaan pyöritelty ajatusta laittaa tamminen senkki myyntiin ja nikkaroida itse tuollainen vitriinikaappi tilalle. Vanhoja ikkunanpokiahan meiltä löytyy jo ennestään, joten runko vain puuttui.
IMG_7117.JPG
Viikonloppuna laitettiinkin sitten hihat taas heilumaan ja meidän oma vitriinikaappi on jo periaatteessa valmis. En siis vain osaa päättää kuinka viimeistellyn lookin haluan – siksi melkein valmis! Joka tapauksessa se on ihana! Pienten viimeistelyjen jälkeen kuvia meidän vitriinikaapista myös blogin puolelle.

Viikonloppuna keksin myös vaihtaa ruokapöydän paikkaa, mikä taas aiheutti jonkinlaisen ketjureaktion ja uusia sisustusideoita on pää täynnä.

P.S. Jos olet juuri haaveillut massiivitammisesta senkistä, niin laitapa viestiä __REMOVE_ME____REMOVE_ME__viisikkoblogi@gmail.com ja hierotaan kauppoja! 😉 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *