Aurinkoisia talvipäiviä

Aurinkoiset pakkaspäivät ovat ihania ulkoilupäiviä. Vaikka viikonloppu ainakin täällä päin oli lumisateinen, on onneksi näistä aurinkoisistakin päivistä vihdoin saatu nauttia! Lasten kanssa kotona olemisessa on kyllä sekin ihana puoli, että saa ainakin oltua ulkona, toista se on sitten taas kun joutuu istumaan 8 tuntia vuorokaudesta toimistolla.
Vaikka omat stressitasot kaiken kiireen keskellä ovat nyt aika huipussaan, on hyvä myös muistaa nauttia niistä kivoista hetkistä ja etenkin muistaa pitää huolta itsestään. Ulkoilua, liikuntaa ja oikeanlaista ruokaa – niillä pysyy mielikin kaiken kiireen keskellä mukana! Tosin ainakin kulunut viikonloppu koostui kaikesta muusta kuin siitä oikeanlaisesta ruuasta…
Kiva ja rentouttava perhepäivä syntyy, kun pukee lämpimästi vaatetta päälle, pakkaa termospulloon kaakaota ja kahvia sekä nappaa lapset pulkkien kyytiin. Siinä saa itsekin kivasti liikuntaa ja raitista ilmaa sekä yhteistä aikaa perheen kesken!
Viikon alkajaisiksi siis ihania talvikuvia viikon takaa!
IMG_7143.JPG

IMG_7163.JPG

IMG_7168.JPG

IMG_7176.JPG

IMG_7262.JPG

IMG_7279.JPG

IMG_7294.JPG

IMG_7299.JPG

IMG_7305.JPG

IMG_7319.JPG
Näiden aurinkoisten talvikuvien myötä toivottelen kaikille ihanaa uutta viikkoa!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *