Synttärisuunnitelmia

Vajaan kuukauden päästä juhlitaan meidän kaksivuotiaita pikkuneitejä! Ihan uskomatonta, miten nopeasti aika kuluu! Synttäreitä juhlitaan lyhyen kaavan mukaan ja tänä vuonna synttärit pidetään yhtenä päivänä ja juhliin kutsutaan vain sukulaiset ja ”kummit”. Eli kokonaisuudessaan vieraiden määrä jää alle kahteenkymmeneen. Suoraan sanottuna kolmena iltana viikossa koululla istuminen ja kaikki koulutehtävät ja oppinäytetyö sekä kaikki muu elämä on vienyt sen verran mehuja viime viikkoina, että tällä hetkellä en taida jaksaa sen ihmeempiin juhlajärjestelyihin. Isompien kurrsitehtävien dead linetkin ajoittuvat juuri tuohon synttärien korville… Tytöt ovat kuitenkin vielä niin pieniä, että eivät onneksi osaa vaatia tai kaivata erillisiä kaverisynttäreitä. Toista se on tuon esikoisen kohdalla ja toukokuussa olisikin sitten tarkoitus juhlia pojan neljävuotispäiviä hieman isommin. Mutta siitä lisää varmasti bloginkin puolelle sitten lähempänä. Kurkataanpas nyt, minkälaisia suunnitelmia on pikkuneitien varalle!
Idea teemaan lähti tammikuisesta virkkausprojektista, josta kirjoittelin täällä. Tänä vuonna tyttöjä juhlitaan siis tähtiteemalla. Ja koska Pinterestistä löytyy ideoita mihin vaan, suuntasin sinne ensimmäiseksi myös tälläkin kertaa!
4bc6e706660ad10da6c74ee507a086b8-tile.jp
Kuvat Pinterest

8618e8736c62fc385ad1c8e9e2dc0fb0-tile.jp
Kuvat Pinterest
Meiltä löytyy jo ennestän tähden mallinen kakkuvuoka, joten perus täytekakku tulee olemaan ainakin teeman mukainen. Bongasin kuitenkin ruokalehdestä maustamattomasta jugurtista tehdyn juustokakkutyylisen kakun, jota olisi tarkoitus ehtiä kokeilemaan ennen juhlia. Resepti kuulostaa kivan kevyeltä ja raikkaalta, mutta on sen verran erilainen, että haluan saada testattua ennen juhlia. Viime vuonna pikkupizzat osoittautuivat suureksi menestykseksi lasten synttäreillä, joten niitä on luvassa tänäkin vuonna. Lisäksi tähtiteema noudattaen erilaisista meloneista saa piparkakkumuoilla leikattua ihania tähden muotoisia suupaloja. Loput tarjoilut ovat vielä suunnitteluasteella, mutta näistä Pinterestin kuvista ainakin löytyy ihania ideoita koristeluihin!

Kutsukortit juhliin ovat jo lähteneet ja tänä vuonna menin kutsujen osalta helpon kautta ja tilasin ne Ifolorilta. Kutsu ei noudattanut teemaa, mutta valmis muffinsikuvioinen kortti oli todella suloinen. Korttiin päätyi tyttöjen ”the 1-vuotiskuva”.

Tällaisella teemalla juhlitaan siis tänä vuonna, kuvia juhlakoristeluista ja tarjoiluista varmasti vielä juhlien jälkeen!

Me ollaankin tänä vuonna ehditty jo useammille lastenkutsuille ja taas tulevana lauantaina on luvassa eräiden toisten pikkuneitien kaksivuotispäivät! <3 Ihania juhlantäyteisiä viikonloppuja tässä alkuvuodesta ja kevään mittaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *