DIY-Banneri

Heippa vaan ja ihanaa uutta viikkoa!

Toivottavasti takana on rentouttava ystävänpäiväviikonloppu ja taas ollaan tarmoa täynnä uudessa viikossa! Meillä oli tosi kiva viikonloppu, lauantaita vietettiin urheillen, ulkoillen ja saunoen, kokonaisuudessaan siis ihana perhepäivä ja ystävänpäivää puolestaan vietettiin toisen monikkoperheen kanssa meillä! Menoa ja meininkiä ei puuttunut päivästä ja illasta kuuden lapsen ja neljän aikuisen voimin. 🙂 Pidemmittä puheitta ajattelin kuitenkin jakaa maanantain iloksi muutamia sisustuskuvia…

Olen nimittäin näitä OMM Designin diy-bannereita ihaillut jo pitkään lähinnä muiden blogeissa ja nyt yhdestä instakuvasta inspiroituneena päätin tilata vastaavan itsellenikin. Lähinnä ajattelin bannereita käytettäväksi lasten synttärijuhlissa ja muina juhlakausina, kun haluaa jotain pientä ekstraa ja vaihtelua sisustukseen. Tilasin peruspaketin, mutta lisäksi myös täydennyspaketin, josta löytyy numeroita ja joitakin kuvioita. 

Kokeilin muutamaa tekstiä sekä meidän makuuhuoneeseen että ruokailutilaan. Ja ihan hauskan näköisiähän nämä ovat!
IMG_7349.JPG

IMG_7358.JPG

IMG_7353.JPG

IMG_7366.JPG

IMG_7382.JPG

IMG_7386.JPG
Makuuhuoneisiin nuo bannerit sopivat minusta paremmin ja tuo hyvän yön toivotus saa meidän makkariin varmasti jäädäkin. On jotenkin sympaattisen näköinen aikuistenkin makuuhuoneessa. Todennäköisesti laitan vielä lasten huoneisiin tai ainakin toiseen jonkin tekstin, mutta alakerrassa puolestaan en jaksa tällaista joka päivä katsella, vaan oleskelutiloissa näitä tullaan jatkossa näkemään meillä vain juhlissa osana juhlakoristeluita.

Keräsin Pinterestistä muutamia ideakuvia lastenhuoneisiin ja aika ihania kuvia löytyikin. Yksi kiva vaihtoehto voisikin olla laittaa lasten nimet seinälle!

2883f9e9f266f8f70043d0b46180300f-tile.jp
Kuvat Pinterest

Ihan pian kirjaimista saakin muodostaa syntymäpäiväonnittelut meidän neideille, sillä vajaan kuukauden päästä jo juhlitaan 2-vuotissynttäreiden merkeissä! Muutama sananen synttärisuunnitelmista luvassa vielä tällä viikolla!

Mukavaa viikon jatkoa!

P.S. Nopean googlailun tuloksena päädyin tilaamaan oman bannerini Konglomeratilta, josta siis olin löytävinäni sen edullisimmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *