Ideoita korusäilytykseen

Makuuhuoneen vaatesäilytyksen uudistuessa tulee makuuhuoneeseen mukavaa laskutilaa lipaston päälle. Vaikka taisin siitä telkkaristakin mainita tuossa aiemmassa postauksessa, niin telkkaria ei kuitenkaan ainakaan vielä yläkertaan tule. Lipaston päällisen saakin sitten kokonaan mukavasti laskutilaksi ja etenkin korusäilytystä olen siihen päälle ajatellut. Vaikka minulla on koruja todella vähän, niin ansaitsevathan ne kuitenkin kivan säilytyspaikan!
korus%25C3%25A4ilytys.jpg

Joskus Stockalla pyöriessäni iskin silmäni heidän valikoimissa olevaan Umbran ihanaan metallista ja puusta tehtyyn lokerikkoon, joka sopisi meille ihan täydellisesti. Tuolloin en paikkaa tälle keksinyt enkä siis ole tätä ostanut vaikka muistaakseni tämä olisi Hulluilla Päivilläkin jossain pienessä alennuksessa ollut. Kyseessä siis tuo ylemmän rivin keskimmäinen.

Toinen kiva vahtoehto olisi läpinäkyvä akryylinen säilytys, vaihtoehtoina esimerkiksi ylärivin vasemmalta Casa Stockmannin tai sitten ylärivin oikealta Palaset-pikkulipasto, jota myy ainakin Suomalainen kirjakauppa.

Alarivistä puolestaan löytyy vähän tyyriimpiä vaihtoehtoja, joihin en todennäköisesti ole valmis ainakaan nyt panostamaan. Suosikkini ehdottomasti tuo Menun lokerikko peilillä. Iittalan vitriini rasiat ovat myös todella ihania ja itse asiassa yksi pieni minulta jo löytyykin. Nämä kaikki Stockmannin valikoimista.

Korusäilytyksen lisäksi ostoslistalta löytyy myös jotain muuta piensisustusta… Pöytäpeili ainakin. Käytiin itse asiassa eilen illalla Ikeassa hakemassa vaatekaapin osat ja harmikseni sain huomata, että haaveilemani PS 2014 pöytäpeili on poistunut valikoimista. Tuo olisi ollut niin kiva ja edullinenkin vielä! Nyt täytyy sitten metsästää peiliä jostain muualta.

ikea-ps-poytapeili-valkoinen__0240193_PE
Kuva Ikea

Vaatekaapin osat siis on jo ostettu, mutta sitä kun ei oikein yksin pysty kasaamaan, siirtyy homma huomisillalle, kun ollaan molemmat kotona. Keskiviikot on meillä läpsystä vaihto klo 16 ja itse olenkin kotona vasta kahdeksan jälkeen kun lapset ovat jo nukkumassa.

Loppuviikosta olisi tarkoitus kirjoitella vähän remontoinnista lasten kanssa ja viikonloppuna viimeistään napsin valokuvia uudesta vaatesäilytyksesta!

Sateista keskiviikon jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *