Olohuoneen pieni suuri muutos

Seuraa kuva-arvoitus. Mikä on muuttunut?
IMG_5716.JPG
ENNEN

IMG_6817.JPG
JÄLKEEN
Huomattavin muutos on tietenkin se, että matto kääntyi, mutta myös tv-taso koki pienen päivityksen. Olen täysin kyllästynyt kyykkimään tason alta sinne vierineitä leluja ja useamman kerran onkin sitten pikkulego rapsahtanut imuriin, kun en ole kunnolla tarkistanut mitä sieltä alta löytyy. Mä imuroin useamman kerran viikossa, ja aina ärsyynnyn tason alta imuroidessa. Nyt sitten riitti ja jalat saivat lähteä! Toki alle mahtuu edelleen lego, jos sen sinne työntämällä työntää, mutta ne voi sitten noukkia nostamalla tasoa. En kuitenkaan osaa olla imuroimatta huonekalun alta, jos sinne imuri mahtuu! 
Ja onhan taso kyllä paljon tyylikkäämpi näin! Vähän tuntuu tietysti matalta, mutta äkkiäkös se silmä tottuu. Maton kääntäminen puolestaan rytmittää tilaa jotenkin ihan eri tavalla ja sopii itse asiassa mielenstäni paremmin näin.
Tästä huomaa mielestäni hyvin, miten pieneäälä jutulla voi saada merkittävän muutoksen aikaan. Tila on paljon tyylikkäämpi näin!
Nyt on kyllä jäätävä sisustus-, tuunaus- ja remppavimma meneillään. Nälkä kasvaa syödessä ja vessarempan myötä sitä on alettu suunnittelemaan tai ehkä ennemmin haaveilemaan yhdestä jos toisesta muutoksesta… Toivottavasti pääsen pian kuitenkin postaamaan tuosta uudistuneesta vessasta! Mies on tämän aamun laatoittanut lattiaa, me puolestaan lasten kanssa käväistiin vielä rautakaupassa hakemassa puuttuvia osia. Huomenna lattiaa päästään saumaamaan ja kun saumat ovat kuivaneet, asennetaan kalusteet. Joten ensi viikkoon menee ennen kuin lopullisesti valmistuu. Mutta hieno siitä tulee, en malta odottaa! Eilen illalla kurvasin ikeaan hakemaan vielä hyllyt ja jotain muuta pientä uuteen vessaan. Tässä pientä esimakua tulevasta sisustuksesta.
IMG_6850.JPG
Kaikki muut härpäkkeet Ikeasta paitsi tietysti Normann Copenhagenin Dropit -koukut, jotka tilasin Vepsäläiseltä.
Nyt mä alan kasaamaan tulevaa allaskalustetta! 
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *