Ja taas rempataan!

Viime vuonna rempparintamalla oli melko hiljaista ja koko vuoden aikana laitettiin kuntoon vain eteisen kaapistot. Jos nyt kaapinovien ruuvaamista runkoon kiinni voi erityisemmin remontoinniksi edes sanoa…! Ja lisäksi teetettiin alakerran ikkunanpokien maalaus, mutta sitä ei tosiaan edes itse tehty.
Tänä vuonna tartuttiin härkää sarvista heti alkuvuodesta ja aloitettiin yläkerran wc:n remontointi. Niinkuin sanottu, näitä vessojen remontointeja ollaan mietitty enemmän tai vähemmän koko täällä asumisen ajan, mutta nyt vasta tuntui sopivalta hetkeltä ryhtyä projektiin. Aloitettiin yläkerran vessasta, sillä sen lattiaan riittää kylppäristä jääneet ylijäämälaatat. Lisäksi meiltä löytyy valmiina pala tammea, josta tehdään allastaso.
IMG_6763.JPG
Muutoinhan alakerran remontointi olisi kivempi tehdä ensin, sillä siellä käydään enemmän ja siellä käy myös kaikki vieraat. Mutta käytetään nyt ensin nuo kaikki ylijäämät pois nurkista! Yläkerran vessa ei edes varsinaisesti ole märkätila, eikä siihen kohdistu samanlaisia vaatimuksia esimerkiksi vesieristeiden suhteen kuin kylpyhuoneiden tai muiden tilojen suhteen, joissa on lattiakaivo. Yläkerran vessan remppaaminen on siis meidän tapauksessa paljon nopeampi, helpompi ja edullisempi toteuttaa kuin alakerran vessan. 
2014 kesällä kirjoittelinkin myös blogiin meidän remontointisuunnitelmista ja vaihtoehtoja materiaaleiksi voit käydä lukemassa täältä. Aika pitkälti yksi näistä suunnitelmista tuleekin totutumaan!
Lähtötilanne vessassa oli tämä:
yl%25C3%25A4wc%2Bkollaasi.jpg
Todella pienestä vessasta siis on kyse ja mitään ihmeellistä sinne ei mahdu, mutta pääasia, että ilme saadaan tälle vuosituhannelle ja enemmän omannäköiseksi! Sen enempää en materiaalivalinnoista paljasta, mutta ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että luvassa on mustaa, valkoista ja tammea! <3 Niin ja onhan se suunnitelma tuolla vanhassa postauksessa…
En malta odottaa, että remppa on valmis ja päästään nauttimaan siistimmästä vessasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *