Design Letters

Vielä vähän niistä joululahjoista, vaikka en nyt mitään lahjaesittelyä ajatellut pitääkään…
Siskoni perheen ja vanhempieni kesken vaihdetaan jouluna lahjat, mutta muutoin itsenikään ei tarvitse stressata aikuisten lahjoista, ei jouluna eikä synttäreillä. Mikä on oikein hyvä järjestely, minusta on ihan turhaa rahan ja hermojen menoa alkaa miettiä lahjaa jokaiselle kummin kaimalle ja naapurille muutaman kerran vuodessa.
Perinteisesti ollaan teetetty siskoni kanssa meidän vanhemmille seinäkalenteri lasten kuvilla. Sellainen tehtiin tänäkin vuonna ja lisäksi annettiin muun muassa kaksi muumimukia, joita ollaan alettu kerämään mökkikupeiksi vanhemmillemme.
Siskon miehelle ostin tänä vuonna Master Chef -lautapelin ja siskolleni luonnonkosmetiikkaa ja Marimekon ihania sukkia. Heidän lahjastaan meille itselläni olikin pieni aavistus, sillä olin vinkannut siskolleni, että olen haaveillut Design Lettersin mukeista.
IMG_6579.JPG

Sellaiset mieheni kanssa saatiin ja onhan nämä kyllä tosi kivat! Pitkään olen näitä itse katsellut ja ajatellut ostaa, mutta aina on sitten jäänyt jostain syystä ostamatta. Lisäksi paketista löytyi ihana uusi keittiöpyyhe samaa sarjaa.

IMG_6583.JPG

IMG_6589.JPG

IMG_6592.JPG

Mukit päätyivät meillä alakerran vessaan hammasharjamukeiksi ja ajatuksenani on vielä ostaa yksi lisää. Ajattelin ostaa lapsille aluksi yhteiseksi L-kirjaimen. Sen lisäksi, että sillä voidaan tarkoitaa lasten kuppia, on L myös meidän pojan nimikirjain. Kolme kuppia hyllyllä näyttää myös todennäköisesti paljon paremmalta, kuin että jokaiselle olisi oma ja kuppeja olisi viisi vierekkäin…

IMG_6595.JPG

IMG_6606.JPG
Kivan näköiset tuossa hyllyllä!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *