Blogisuosikit

Nykyään tulee ajanpuutteen vuoksi seurattua huomattavasti vähemmän blogeja kuin joitain vuosia sitten. Lukulista on osittain muuttunut vuosien varrella ja tietysti esimerkiksi lasten saanti on vaikuttanut itseä kiinnostavaan sisältöön jonkin verran. Esikoisen syntymän aikoihin en kuitenkaan juurikaan seurannut vauva- tai äitiysblogeja, mutta kaksosia odottaessa lukulistalle päätyi useita kaksosäitien blogeja. Nyt taas on jo melko pitkään tuntunut, että sisustus- ja diy-jutut kiinnostavat itseä eniten blogimaailmassa. Näistä aiheista myös itse kirjoitan mieluiten.
Mun suosikkiblogit ovat:
Essin blogi on kuulunut lukulistalleni monta vuotta. Essilla on aivan ihana koti ja blogista löytyy mielettömän kivoja DIY-juttuja. 
cropped-banneri_3.jpg
Rennolla tyylillä kirjoittava Johanna nousi suosikeiksi juuri niiden kaksosblogien löytymisen myötä. 
banneri9.png
Kaimani Paulan blogissa ihastuttaa heidän upea koti sekä kiva kirjoitustyyli. Myös Paulan vaatejutut ovat mielenkiintoisia ja instakollaaseissa onkin hyvin paljon omaa silmää mielyttäviä asukokonaisuuksia.
isompi%2Bbanneri.png
Upean Hannan blogissa kiinnostaa erityisesti taidokkaat muotikuvat. Hannan blogi on yksi ensimmäisistä blogeista, joita olen alkanut seurata.
cropped-ssbanneripalmuteksti.jpg
Sannan blogi on myös yksi lemppareista. Sannalla on hyvin samanikäiset kaksostytöt kuin meillä.
Omakotivalkoinen_Banneri1.jpg
Miian blogia olen seurannut pitkään ja se kuuluu lemppareihini, vaikka esimerkiksi sisustustyyli poikkeaakin paljon omastani. Blogista saa kuitenkin aina aimo annoksen inspiraatiota esimerkiksi siivoamiseen ja tavaroiden karsimiseen.

Yhteenvetona voisi sanoa, että tykkään lukea kepeistä aiheista, sisustuksesta, käsillä tekemisestä, vaatteista ja muista ehkä hieman pinnallisista aiheista. Mä oon just se, joka tykkää niistä silotelluista kuvista, joissa ei ikinä näy esimerkiksi sotkua! Mulle blogit, myös omani, on keino rentoutua ja silloin haluan katsella kauniita kuvia!

Löytyykö sun lukulistalta samoja suosikkeja?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *