Wishlist for Christmas

Välittämättä elämän realiteeteista, rahasta, ajasta tai siitä mikä on järkevää tai kannattavaa, top 3 joululahjatoiveeni olisivat…
1. Vessaremontit
Sekä ylä- että alakerran vessat kaipaisivat päivitystä tälle vuosituhannelle ja jos saisin toivoa mitä vain, haluaisin ne valmiiksi ensi vuoden aikana. Ajatusta ollaan oikeastikin pyöritelty mielessä taas viime aikoina, mutta ajanpuute on saanut meidät lykkäämään projektia koko ajan pidemmälle. Saa siis nähdä, mitä tapahtuu ja milloin näiden remonttien suhteen!

Vessojen remonttisuunnitelmista voi lukea täältä ja täältä.

kollasi.jpg

kollaasi%2Byl%25C3%25A4wc.jpg
kollaasi%2Bviimeistely%25C3%25A4.jpg

2. Uusi auto
X6 kiitos.

cq5dam.resized.img.1680.large.jpg
Kuva bmw.fi
(Audi Q7 kelpaa myös…)

3. Matka New Yorkiin
Tekemättä jäänyt Nycin matka on ainut sellainen asia, jonka olisin vielä halunnut ehtiä toteuttamaan ennen lapsia. 2011 oltiin jo melkein lähdössä, mutta taidettiin silloin todeta, että käytettävissä oleva yhden viikon loma ei riitä, ja päädyttiin silloinkin vain Eurooppaan kaupunkilomalle. Joten mielelläni lähtisin ensi vuonna matkaan vaikkapa kahdeksi viikoksi. Lapsille hoitaja tai vaikka lastenhoitaja mukaan.

NYC_Montage_2011.jpg
Kuva Wikipedia
Kiitos Johanna haasteesta. Aina voi haaveilla!

Nyt en haasta ketään mukaan, ettei tule pettymyksiä, kun joulu on jo niin ovella, eikä pukki välttämättä ehdi näitä toiveita toteuttaa ;), mutta nappaa haaste jos haluat!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *