Herkkuviikonloppu

Meillä piti olla viikonloppu täynnä ohjelmaa. Pejantaina oli tarkoitus tulla muutaman äitikaverin lapsineen viettämään iltapäivää meille glögin ja herkkujen parissa ja lauantaille oli sovittuna kaveriperheen kyläily. Suunnitelmat menikin vähän uusiksi sairastelujen vuoksi. Harmitti todella, kun suunnitellut ohjelmat peruuntuivat, varsinkin kun joulu jo kolkuttelee ovella eikä vapaita päiviä treffailuille oikeastaan enää ole. Ehkäpä me pidetään sitten after-jouluja tammikuussa! 😉 Ja tällaista tämä valitettavasti välillä lapsiperheissä on…
IMG_5863.JPG

IMG_5864.JPG
No, vaikka alkuperäiset suunnitelmat menivätkin mönkään, vietettiin sitten mun synttäreitä ennakkoon vähän eri porukalla. Ja oikein kiva viikonloppu kaikesta huolimatta olikin! Lauantaille tein ihanan juustolautasen ja todella syntisen suklaisen kakun. Kokonaisuutta kevennettiin jouluisella salaatilla ja joululeivällä!

IMG_5950.JPG

Meidän jouluisessa salaatissa oli:

-erilaisia salaatinlehtiä
-rucolaa
-vuoristojuustoa
-viikunoita
-kuivattuja karpaloita

IMG_5955.JPG

IMG_5953.JPG

Tällaisen ihanan kuusenmuotoon tehdyn juustotarjottimen bongasin Pinterestistä ja olihan se pakko itsekin toteuttaa. Aivan ihana kokonaisuus, ei vaan meinaa raaskia aloittaa syömistä! 😉

IMG_5958.JPG

IMG_5952.JPG

Tämä joulukuu on kyllä petollista aikaa herkuttelujen suhteen…! Sunnuntaina aamusta suunnattiin vielä Weegee talon ihanalle brunssille, jossa vierähtikin koko aamupäivä. Lapset viihtyivät yllättävän hyvin ja pöydästä oli näköyhteys isolle leikkiautolle, jonka luona jaksoivat touhuta pitkään!

Loppuun vielä pitkästä aikaa kuvia lasten vaatteista viikonlopulta.

cats.jpg

Tytöillä oli päällä ihanat Tallinnasta tuodut takit ja pojalla puolestaan oli jalassa uudet Zalandon alesta tilatut kengät, Lindexin farkut ja Lindexin ihana Oh Deer, X-mas is here -paita. Villainen kaulahuivi on vaarini vanha ja takki kirppikseltä.

Vieläkin harmittaa, että viikonlopun alkuperäiset suunnitelmat meni mönkään, mutta tällaisista aiheutuneet ex-tempore jutut ovat myös mukavia. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu! Ja hei, enää tämä kokonainen viikko ja sitten on jo joulu! Ihanaa uutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *