DIY: Joulutyynyliinat

Seuraatteko ihanan kekseliään Esmeraldasin joulukalenteria? Viime viikolla hänen DIY-kalenterissa oli vinkki upeisiin itsetehtyihin jouluisiin tyynyliinoihin ja postauksesta inspiroituneena päätin kokeilla tehdä vastaavia itse.
Minulla oli sattumoisin kaksi valkoista tyynyliina, jotka viimeksi olivat Halloweenina kattolampuissa muodostaen haamut, mutta nyt kaivoin kangastussin esiin ja nämä saivat hieman jouluisemmat ulkomuodot. Joskus olenkin tyynyliinat ostanut ajatuksena taiteilla näihin esimerkiksi lasten jalanjälkiä, mutta enpä ole saanut aikaiseksi.
IMG_5830.JPG

IMG_5826.JPG

IMG_5827.JPG

Oikein kivat näistä tulikin ja saavat koristaa sänkyämme joulun ajan. Kiitos Essi vinkistä!

IMG_5824.JPG

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *