Valkoista ja pellavaa

Maalausprojekti saatiin siis viime viikolla lopullisesti finaaliin ja nyt kuvia lopputuloksesta. Remontit / tällaiset ”pikku” projektit eivät koskaan mene niin helpolla, halvalla tai nopeasti kuin alun perin suunnittelee, ei siis tälläkään kertaa. Maalari ei muistanut, että meillä on kolmikerroksiset ikkunat ja maalattavia pintoja on siten viisi (ulkopuolta ei tietysti maalattu), joten kokonaisuudessaan projekti olikin iso ja työtunteja meni todella paljon. Maalari teki kuitenkin uskomattoman hyvää ja huolellista jälkeä – onneksi ei todellakaan yritetty tehdä tätä itse! Pohjamaalikerroksia taisi tulla kolme, kuten myös pintamaalia. Yllättävän monta kerrosta maalia vanha tumma puu siis vaati, jotta lopputulos on moitteeton. Ja siis nimenomaan moitteeton, ihan kuin olisi kokonaan uudet pokat!
IMG_5704.JPG

IMG_5700.JPG

IMG_5699.JPG

Projektin myötä olohuoneen verhot meni uusiksi ja päädyin nyt hutiostokseksi paljastuneiden tummanharmaiden verhojen jälkeen kääntämään kokonaan kelkkaa värin suhteen ja nyt olohuoneessa on valkoiset pellavaverhot. Niin ihanat. Ilme on raikas ja avara, nappivalinta! Päädyin vielä siirtämään karnevaalivalot ulkoa sisälle ja melkein hykertelen materiaonnesta näitä katsellessani! Olen todella tyytyväinen alakerran ilmeeseen.
IMG_5710.JPG

Vertailun vuoksi vielä muutama ennen-jälkeen kuva samoista kuvakulmista. Ihan mieletön muutos! 80-luvun kämppä päivttyi kertaheitolla tälle vuosituhannelle.

keitti%25C3%25B6%2Bennenj%25C3%25A4lkeen

olkkari%2Bennenj%25C3%25A4lkeen.jpg

saareke%2Bennen%2Bj%25C3%25A4lkeen.jpg

Mitäs mieltä olet uudistuksesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *