Lyijykynäpiirroksia

Nyt on ollut selkeästi luova kausi menossa. Sen lisäksi, että poika sain supersankari-taulun ja ompelin itse leluille kankaisia säilytyspusseja (joista lisää myöhemmin!), sai alakerran tauluhyllyt myös muutaman uuden kuvan kehyksiin.
IMG_5361.JPG

IMG_5397.JPG

IMG_5380.JPG

Piirroksista tuli herkkiä ja jotenkin vuodenaikaan sopivia, mutta silti kuvia voi hyvin pitää esillä vaikka ympäri vuoden. Aiemminhan meillä oli myös tässä alemmalla tauluhyllyllä mustavalkoisia valokuvia. Nyt kuitenkin joulukoristeiden hiipiessä ympäri asuntoa, halusin hieman rauhoittaa hyllyä. Lisäksi tilasin juuri ihan super ihania neliömagneetteja omilla valokuvilla, joten nämä hyllyn valokuvat saivat nyt hyvin poistua. Neliömagneetit ovat tällä hetkellä jääkaapinovessa, mutta mielessä kävi jopa pienen magneettimaaliauleen maalaaminen. Sopivalla paikalla symmetrinen asetelma magneetteja voisi olla hauska sisustusratkaisu ja saisi osan edes niistä sadoista ihanista valokuvista esille.

Nuo magneetit ovat muuten myös oiva tapa saada talteen vaikka kännykkäkuvia. Idean tähän nappasin kaverini keittiöstä, jossa heillä oli instagram kuvista teetettyjä neliömagneetteja. Omani tilasin Smartphotolta, mutta löytyy toki muualtakin.

IMG_5394.JPG

Tauluhyllyjen asetelma on nyt juuri hyvä. Tuikut palaa hyllyllä joka päivä, välillä jopa päivällä! Nuo tauluhyllyt väärinpäin asennettuna on aivan täydelliset Iittalan tuikkukipoille. Ja voi turvallisesti polttaa kynttilöitä myös lasten hereillä ollessa.

Tällä viikolla pitäisi muuten olla vihdoin maalausprojekti valmis ja tilaamani verhotkin saapuvat luultavasti viimeistään huomenna. Kunhan maalaukset on valmiit, pääsee kunnolla laittamaan loputkin joulukoristeet esille! Viikonloppuna juhlitaan myös siskon tytön neljävuotissynttäreitä ja juhlat pidetään poikkeuksellisesti meillä siskon perheen kodin ollessa ison remontin alla. Joten ihan kiva saada nämä omatkin projektit pois alta ennen juhlia.

Mukavaa uutta viikkoa!
(Viimeinen kokonainen viikko marraskuussa!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *