Makuuhuoneen talvitunnelma

Makuuhuoneen tunnelma alkaa olla kohdillaan. Alakerrasta tänne siirretyt verhot olivat ihan piste i:n päälle ja intouduin laittamaan vähän muutakin talvitunnelmaa myös makkariin.
IMG_5280.JPG

IMG_5316.JPG

Värimaailma huoneessa on todella ihana, maanläheisiä sävyjä yhdistettynä tuohon raakalautaseinään.  Huoneen ilme muuttui paljon, kun saatiin oikeasti tilaan ja muuhun värimaailmaan sopivat verhot. Kokonaisuus on mielestäni nyt todella kiva.

IMG_5333.JPG

Ikkunaa pääsi koristamaan valotähti ja nurkassa roikkuu pallovalot, jotka tällä hetkellä pimeinä, kun en ole muistanut ostaa uusia lamppuja valosarjaan. Pallot ovat kyllä ihan kivan näköisiä ilman valojakin!

IMG_5351.JPG

IMG_5356.JPG
Nukkumatyynyjen lisäksi heitin sängylle muutaman alakerrasta ylimääräiseksi jääneen koristetyynyn. Palmikkoneulostyyny on mun suosikki! Haluaisin voida sanoa, että villainen porotorkkupeitto on niitä päiväunihetkiä varten, mutta oikeasti mä en koskaan nuku päiväunia! Eihän sitä saisi muuten mitään aikaiseksi. Todennäköisesti peitto päätyykin talveksi alakertaan, jossa meillä on paljon viileämpää ja peitolle on oikeasti tarvetta sohvalla köllötellessä.

IMG_5335.JPG

Näiden kuvien myötä toivottelen tunnelmallista viikonloppua! Enää muuten vain hieman yli kuukausi jouluun! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *