DIY: Supersankari-taulu

Syksyllä tekee mieli sisustaa joka nurkka uusiksi, mutta en haluaisi kuitenkaan koko ajan ostaa jotain uutta. Pojan huoneen julistetaulu kaipasi uutta ilmettä, joten päätin tarttua kynään ja piirtää muutaman printin kehyksiin.
Lopputuloksena syntyi ihan päheen näköinen Supersankari-taulu, josta poikakin tykkäsi!

IMG_5265.JPG

IMG_5250.JPG

IMG_5251.JPG
”Sometimes being a brother is even better than being a superhero.”
”Always be yourself unless you can be Batman. Then always be Batman.”
Kaikki kuvat ja tekstit on törkeästi kopioitu netin syövereistä. Noita batman-kuvia ainakin taidetaan myydä ihan valmiinakin julisteina. Nää on vaan juuri sellasia, joista itse ei ole valmis maksamaan. Vaikka eihän nämä itse syherretyt niin hienoja ole kuin valmiit printit, mutta kelpaa omaan silmään ja eipähän harmita, jos kyllästyy! Ja piirtelemällä tällaisia pystyy hyvin vältellä esimerkiksi kouluhommia päikkäriaikaan… 😉
IMG_5271.JPG

Viime aikoina on kyllä ollut jotenkin super tehokas olo, sen lisäksi, että touhuaa kaikkea tällaista ylimääräistä, on tullut tehtyä kaikkea muitakin pieniä sisustusjuttuja ja ylimääräisiä siivoiluja viikottaisten (tai siis lähes päivittäisten) imurointien lisäksi. Viime aikoina on tullut kokeiltua myös rutkasti uusia reseptejä, mikä piristää aina kummasti. Ja vaikka loppuvuoden deadlinet painaa päälle, on kouluhommatkin todella hyvin hanskassa. Opinnäytetyöohjaajan kanssa olisi tarkoitus treffata ensi viikolla, joten sekin projekti etenee ihan mukavasti.

Moni valittelee syysväsymystä ja pimeää, mutta itsellä tämä vuodenaika on ainakin nyt tuntunut todella tehokkaalta ja aikaansaavalta. Olen myös syksyn aikana huomannut, että lastenkin kanssa jaksaa paremmin ja kärsivällisemmin, kun pääsee säännöllisesti keskittymään niihin koulujuttuihin!

Sain muuten tehtyä päätöksen verhojen suhteen ja tilasin nyt omaksikin yllätykseksi H&M:ltä valkoiset pellavaverhot. Kokeilin nimittäin pojan huoneesta yhtä valkoista puuvillaverhoa olkkariin ja valkoinen näyttää ihanan raikkaalta! Sain vielä juuri sopivasti 25% alekoodin nettikauppaan, mikä tuntui verhojen hinnassa jo ihan mukavasti. Katsotaan, minkälainen hennesin verhojen sävy sitten luonnossa on, joten jäävätkö ne vai ollaanko taas uuden päätöksen edessä. Palataan tähän asiaan, kun verhot saapuvat!

Mitäs pidät meidän supersankari-taulusta? Entä painaako syysväsymys vai onko tämä just se aika vuodesta, kun jaksaa touhuta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *