Ketjureaktio

Alakerran ikkunanpokien maalausrojekti ei ole vielä valmis, mutta hyvällä mallilla ja kaikilla pinnoilla on vähintään pohjamaali. Yleisilme on siis jo valkoinen ja vaikka tumma puu kuultaa vielä läpi, näkee, että lopputuloksesta tulee todella hyvä! Tämä projekti on nyt kuitenkin aiheuttanut pienen ketjureaktion.
Alakerrassa, olohuoneessa olleet verhot alkoivat nimittäin tuntua kovin tunkkaisilta valkoista pintaa vasten. Tein verhot edelliseen asuntoomme ja olen kyllä tykännyt niistä. Valkoisten pokien kanssa tämänsävyinen beige ei kuitenkaa mielestäni sovi.
IMG_0649.JPG
No, yläkertaan, meidän omaan makuuhuoneeseen olen tänne muuttamisesta asti halunnut uudet verhot, mutta en oikein ole osaanut päättää, minkälaiset olisi paras ratkaisu. Vanhat läpikuultavat verhot eivät mielestäni sovi raakalautaseinän kanssa, vaan lauta vaatii parikseen jotain ”luonnollisempaa”. Vanhassa makkarissa näiden raidallisten verhojen parina oli taikamaalilla maalattu kiiltävä seinä, johon ne puolestaan sopi hyvin.
IMG_7800.JPG
Kuva1.jpg
 Nyt makuuhuoneen ongelma on kuitenkin ratkaistu, sillä olohuoneen vanhat verhot sopivat makuuhuoneeseen kuin nenä päähän! Näissä kuvissa muuten huomaa, että on tuo oma sisustustyyli hieman muuttunut… 😉 Enää ei voisi kuvitellakaan tuota ylempää kuvaa omaksi kodiksi!

IMG_5240.JPG
Makuuhuone näyttää siis hyvältä, mutta nyt alakerta on ilman verhoja. Kunnes muistin, että sängynaluslaatikosta löytyy ensimmäisen asuntomme olohuoneen verhot ja päätin antaa niille vielä mahdollisuuden ja ripustin ne alakerran ikkunaan.
IMG_5215.JPG
Ei, ei ja ei missään nimessä. Nämä oli musta maailman ihanimmat silloin 2007. Mutta ei enää. Olen säästänyt näitä takaraivossa ajatus muistoista ekasta yhteisestä kodista ja pienestä mahdollisuudesta, että nämä vielä päätyisivät käyttöön. Mutta ehkä on hyväksyttävä, että maku on muuttunut paljon noista ajoista ja nämä ei vaan millään sovi nykyiseen tyyliimme. Nämä verhot päätyivät siis myyntiin ja menivätkin samantien kaupaksi facekirpparilla.
Nyt edessä onkin sitten ongelma, mitkä verhot olohuoneeseen? Olisiko ne sitten ne pellavaverhot, jotka ovat kummitelleet mielessä jo pitkään. Ei ainakaan mitään raitaa. Tummaa vai vaaleaa? Vaiko kuitenkin jotain kuviota…?
Eilen itse asiassa kurvattiin Kodin1:een katsastamaan vaihtoehtoja ja ostinkin tumman harmaat pellavaverhot. Verhot ovat kuitenkin liian mustat ja päätyvät siis palautukseen.

Nyt ollaan joka tapauksessa hetki ilman verhoja. 
Osaisinkohan jouluun mennessä tehdä päätöksen!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *