Superhelppoja paketointivinkkejä

Paketoidessani lahjoja muistui mieleen muutama unohdettu, mutta tosi simppeli idea paketointiin liittyen, jotka ajattelin jakaa vielä täällä blogissakin. 
diy lahjapussi
1. Itse tehty lahjapussi
Mulla oli paketoitavana muutama pieni, hieman hankalan muotoinen juttu ja, kun näitä lahjapapereita tuli niin reilusti ostettua, päätin tehdä lahjapussukat itse uusien pussien ostamisen sijaan.
Pussit ovat tosi simppeli tehdä, mutta tässä vielä kuvallinen ohje:
IMG_4661.JPG

Lahjapussin tekoon tarvitset suorakaiteen muotoisen palan lahjapaperia, hyllypaperia tai vaikka tapettia.

IMG_4663.JPG

Taita toinen reuna, jätä toinen taitos pienemmäksi.

IMG_4665.JPG

Taita toinenkin reuna ja teippaa koko matkalta kiinni.

IMG_4666.JPG

Tee kuvan mukainen taitos pohjaksi.

IMG_4669.JPG

Sulje reunat kääntämällä ne yhteen ja teippaa kunnolla kiinni. Voit laittaa teippiä myös pussin sisäpuolelle, jos tarkoitus laittaa jotain painavempaa sisälle.

IMG_4670.JPG

Sulje pussin suu haluamallasi tavalla ja teippaa valmiiksi kiharrettu nauha koristeeksi.

IMG_4672.JPG

VALMIS!
2. Karkkikääre
Karkkikääre tehtynä vessapaperi- tai talouspaperirullaan on simppeli juttu, jolla saa pienen lahjan paketoitua näyttävästi. Liimaa paperi rullaan, rutista päät ja solmi kiinni. Päät voi vielä hapsuttaa saksilla, kuten tuohon valkoiseen kääreeseen tein.

DIY PAKETTI
IMG_4673.JPG

Molemmat tavat sopivat myös erinomaisesti itse tehdyn joulukalenterin paketeiksi. Meidän joulukalenteri on itse asiassa hieman vaiheessa vielä, mutta kalenteri on tarkoitus toteuttaa noiden karkkikääreiden muodossa. Muutamalle isommalle jutulle tein pahvista vielä isomman rullan.

Siskoni muuten ompeli varsin kivannäköisen taskukalenterin tytölleen, ja vähän mietin itsekin tällaisen monivuotisen ratkaisun tekemistä. Aika ei nyt vain riitä ompeluhommiin, joten meillä killuu vessapaperirullia sitten keittiössä joulukuun ajan! 😉 Mutta joulukalenteristakin lisää juttua blogiin, kunhan saan valmiiksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *