Tonttujen hommia

Nuo kolmevuotiaat ovat kyllä ovelia, ovat mukamas omissa oloissaan eivätkä kiinnitä huomiota aikuisten puheisiin. Sanakaan ei mene heiltä kuitenkaan ohi… Tämän todisti, kun yksi ilta pojan käydessä nukkumaan, vaati isäänsä avaamaan vaatekaapin ylimmän kaapin oven ja näyttämään mitä siellä on. Oltiin siis juuri puhuttu miehen kanssa jotain joululahjoista ja taisin sanoa, ettei kohta mahdu vaatekaapin ylähyllylle! Onnekseni olen siis piilottanut lahjat meidän makuuhuoneen yläkaappiin, eikä lahjat paljastuneet!
Nyt kuitenkin intouduin rapistelemaan lahjapapereita ja lasten käytyä nukkumaan hiivin hakemaan lahjat yläkerrasta. Jos edes ne pojan kannalta kriittisimmät saisi paketteihin…
IMG_4564.JPG
Tänä vuonna onkin tullut hamstrattua lahjapapereita, eikä kaikki toki kulu tämän vuoden lahjoihin. Nyt on vaan löytynyt monta kivaa rullaa! Kuosit ovat kuitenkin sellaisia, että sopivat hyvin käytettäväksi ympäri vuoden.
IMG_4553.JPG
Tänä vuonna meidän paketit ovat siis hyvinkin musta-valkoisia. Joukkoon eksyi myös lasten serkkutytön synttärilahja vaaleanpunaisine nauhoineen.
IMG_4556.JPG

IMG_4562.JPG

IMG_4561.JPG
Lahjojen paketointi on niin kauan kivaa, kun paketoitavat tavarat ovat inhimillisen muotoisia. Näiden simppeleiden muotojen loputtua meni hermo ja mietin muun muassa niiden nukenrattaiden paketoimista myöhemmin…!

Joko siellä on leikitty tonttuja ja kääritty lahjoja paketteihin?

P.s. on muuten mahtavaa, kun kolmevuotiasta voi jo kiusoitella ikkunoiden takaa kurkkivilla tontuilla! 😉

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *