Tunnelmaa, tyynyjä ja projektia

Yksi meidän kodin suurimmista epäkohdista on aina ollut ruskeat, hieman vihreään taittavat ikkunanpokat. Heti alusta asti oli selvää, että ennen muuttoa emme niitä ehdi maalaamaan ja ajateltiin, että sitten jossain vaiheessa. No, aika pian muuttamisen jälkeen mä jouduin vuodelepoon ja sitten tytöt jo syntyivätkin, joten tämä projekti on vain jäänyt. Vieläkään projektiin ei ole itsellä aikaa, mutta kyllästyttiin ajatukseen ”sitten joskus” ja päätettiin palkata eräs tuttu ammattilaismaalari niitä maalailemaan. Projekti polkaistiin tänään käyntiin ja miehen ollessa sopivasti huomiseen asti poissa, yritetään väistellä maalaria ja maalipurkkeja se aika, kun on välttämätöntä alakerrassa oleskella, eli lähinnä siis syömiset.
Huominen isänpäivä vietetään siis hieman suttuisessa ja keskeneräisessä alakerrassa, mutta eipä tuo varmasti menoa haittaa. Olenkin luvannut laittaa illallisen vanhemmilleni ja siskon perheelle. Tarkoituksenani olisi kokeilla myös ensimmäistä kertaa raakakakun tekemistä! Huomenna ei siis toki maalaria päästetä tänne hääräilemään, mutta toivottavasti pikaisella aikataululla saadaan projekti päätökseen. (Mähän oon siis maailman kärsimättömin tällaisten projektien etenemisessä…)
Meidän alakerran kokonaisilme tulee varmasti muuttumaan merkittävästi ikkunanpokien valkaistumisen jälkeen ja kuvia blogiinkin on varmasti luvassa riittämiin. Nyt tarkoituksenani oli kuitenkin jakaa muutamia tunnelmakuvia, kuinka olohuone on saanut hieman vuodenaikaan sopivaa fiilistä.
IMG_5091.JPG

IMG_5093.JPG

Käytiin tuossa yksi ilta pojan kanssa kahdestaan kaupoilla pyörimässä ja alennuksesta löytyi nuo kivat paperikennovalot, jotka päätyivät seinälle vanhaan ikkunanpokaan. Nämä ovat ihanan tunnelmalliset! Sen lisäksi, että matkaan lähti jouluvaloja, tapahtui mulla joku sekoaminen Kodin1:n tyynyosastolla… Pakko saada -fiiliksestä ei päässyt eroon ennen kuin kiikutti useamman ihanan uutuuden kassan kautta kotiin. Nyt meidän sohvaa koristaakin muutama vallan ihana uutukainen! 

IMG_5100.JPG

IMG_5103.JPG
Tämän tyynysekoamisen seurauksena makuuhuonekin sai osansa vanhoista koristetyynyistä ja laitettuani vielä hieman muutakin tunnelmaa makkariin, olisi tarkoitus räpsiä muutama kuva sieltäkin. Tästä lisää myöhemmin!
IMG_5110.JPG
IMG_5088.JPG
Nyt oikein mukavaa isänpäiväviikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *