DIY: joulukortit

Nyt, kun on siitä Halloweenista selvitty, päästäänkin mun lempiaiheeseen, nimittäin JOULU! Aloitetaan joulujutut blogissa joulukorteilla! Loppuviikosta luvassa ohje itsetehtyyn herkkulahjaan.
Mä tykkään askarrella ja joka vuosi meiltä lähtee lähes kolmekymmentä itse tehtyä joulukorttia. Viime vuosina kortteja on päässyt vielä koristamaan lasten kuvat.
IMG_4243.JPG

Tänä vuonna meidän kortit ovat yksinkertaista mustaa ja valkoista. Mustat helmiäiskorttipohjat ostin Prismasta ja muut tarvikkeet Suomalaisesta kirjakaupasta, josta muuten löytyy nykyää paljon enemmän askartelutarvikkeita kuin aikaisemmin. Lumihiutalenauha on huopaa, siinä on valmis tarra ja hiutaleet ovat irti paperista.

IMG_4245.JPG

IMG_4246.JPG

IMG_4247.JPG

Kivoja ääriviivatarroja löytyi niin monia erilaisia, että lopulta päätin tehdä kolmia erinäköisiä kortteja. Oma lempparini taitaa kuitenkin olla tuo poro!

IMG_4249.JPG

IMG_4263.JPG
Joulukorttikuvatkin on jo valmiina, tässä muutama vauhdikkaampi ja hieman tärähtänyt behind the scenes -kuva, joista saa vähän osviittaa, minkä tyylinen kuva tänä vuonna otettiin. Korttien värimaailma siis jatkuu valokuvissa, lukuunottamatta noita tyllejä! Korttiin siis kuitenkin päätyy kuva, jossa kaikki istuvat tuossa penkillä.

IMG_5023.JPG

IMG_5031.JPG

Lapsilla oli kyllä hauskaa tuon tekolumen kanssa! Lopullisessa korttikuvassa tekolumi ei nyt varsinaisesti näy niin paljoa, kuin villeissä haaveissani toivoin, mutta saatiin ainakin todella hauska kuvaushetki ja riemukkaita kuvia kotialbumiin! <3

Mitäs pidät meidän simppeleistä korteista? Teetko sinä itse kortit vai luotatko valmiisiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *